Palasimme tiistaina kolmen viikon mittaiselta Australian lomamatkaltamme, jonka vietimme New South Walesin osavaltion alueella.
Siitä löytyy joitamia kuvia täältä: http://www.neverless.kuvat.fi/kuvat/
Armi oli hoidossa osan aikaa ystävällämme Suskilla ja osan aikaa Mikon siskon luona. Muutoin oli hyvin mennyt, mutta jostakin syystä oli joillekin miehille murissut. Mikälie vaivannut, vai oliko yrittänyt paikkaansa nostattaa hoitopaikassa..?? No nyt on taas neidillä totuttelu arkeen ja ruotuun kotona, jossa ei sallita minkäänlaista kukkoilua. Hieman on ollut myös kärttyilyä Selmalle ja Nepulle joissakin tilanteissa, mutta onneksi vain pienesti ja kolmikko voi oleilla sulassa sovussa jälleen keskenään kolmen viikon eron jälkeen. Juoksuaikakaan ei ole kaukana, pitäisi tässä tammikuun aikana alkaa, jos pitää saman juoksuvälin 6,5kk kuin aiemmin.
Neppu ja Selma oli hoidossa Minnan hyvässä huomassa Paltaniemellä ja saivat nauttia siellä kunnon koiralauman elämää kera Minnan bortsujen ja Sipsi the sheltin.
Onni on mahtavat ystävät, jotka pitävät koiristamme huolta, kun olemme maailmalla! :)))
Selma aloitti joulukuussa agilitykoulutuksen Minnan opastamana ja Neppukin on päässyt aksaamaan uudelle treenipaikalle http://www.rumarakki.fi/rakkiareena.html . Selman kanssa on nyt tarkoitus treenailla agilityä kerran viikkoon ohjatuissa treeneissä ja käymme kertailemassa itsenäisesti silloin tällöin kun ehdimme.
Neppu täytti muuten eilen 7v! <3 Toivotaan vielä mooonta monituista tervettä vuotta lisää!
Selma on jo lähes Nepun korkuinen, Minnan mittauksien mukaan 6kk iässä n.49cm korkea.
Tämän päiväisiä kuvia löytyy täältä  http://hunka.kuvat.fi/kuvat/Selma+kyl%E4ss%E4/