Treenimotivaatio kaivettiin taas takataskusta..
Paavolassa käväistiin tottistelemassa. Seuruutin pk-kaavion läpi oman muistin virkistämiseksi, paitsi luonnollisesti henkilöryhmän puuttuessa jätettiin se väliin ;op
Liikkeestä istuminen ok. Maahanmeno ja luoksetulo ok.
Tasamaa nouto ok. Metrinen, huoh. Menohyppy on ok, mutta ei se perhana osaa paavolan estettä tulla kapula suussa rysäyttämättä ja näin ollen jättää mielellään paluun tekemättä. Olkoot nyt niin, pääasia että tekis ees menohypyn ja kunhan tuo kapulan. Jotenkin Nepulle on vaan pirun hankala kapula suussa hypätä metristä. Pitää varmaan alkaa tekemään sille jotain tyyliin pöydälle ponnistuksia kapula suussa, kunhan keksin sopevan pöydän ulos.. A-este kisakorkeudessa ok. Eteenmenoja 3kpl. Sami vei ensin lelun, niin ei nähnyt sitä. Seuraaminen tyydyttävää, lähetän treeneissä pysähdyksen jälkeen vasta niin jospa saadaan pahempi ennakointi vältettyä. Toinen lähetys ilman lelua, ok ja maahan kerrasta, hieno oli! Kolmas sitten vielä lelulle, jotta jääp mukava mielikuva loppuun.
Iltasella käytiin tekemässä janalähtöjä. Eilen kävin janat tekemässä valmiiksi, tänään Sami sitten talsi niiden yli jäljet noin.50m ja keppi jäljen päähän. Eka lähtö oli ihan hyvä ja ei suoraan osunut kepille, mutta bongasi sen hajun kuitenkin ja löysi. Toinen lähtö oli persiistä, ensin jäljen ohi, sitten otti takajäljen. Lähetys uusiksi ja sitten meno lähti oikeaan suuntaan. Kepille ei taaskaan osuttu suoraan, meni ensin sivusta ohi, mutta palasi kun haju oli nokassa ja näin löytyi sekin kepakko. Kolmas lähetys oli alkuun hieman haparoiva, mutta kun alkuun päästiin niin ihan hieno jäljen nosto oikeaan suuntaan ja alkuun jopa meni ihan jäljen päältä, mutta sitten hairahtui sivummalle ja ajoi monta metriä jäljen sivusta, nokka nousikin tässä vaiheessa irti maasta, mutta kepakollehan tuo löysi ja siihen kepakon eteen köllähti jälleen hienosti maahan. 
Vaihdettiin sitten hieman maisemaa ja käytiin Samin kanssa talsimassa suikale esineruutu n.60m pitkä & 20m leveä ja sinne taakse kaksi esinettä. Suoritus oli valehtelematta aivan bueno. Molemmat esineet nousi hyvin ja luovutukset loppuun asti ilman höpötyksiä (lue: ilman ravistelua, tiputtelua). Tähän tulikin mieleen kysymys, jos koira tulee sivusta päin kohti luovuttamaan niin saanko kääntyä koiraa kohden vai täytyykö mulla jököttää paikoillaan jossa todennäköisyys on sitten että koira luovuttaa aivan vinoon?? Kertokkee viisaamaat! =)