Heh..  Tuusniemellä misseiltiin eilen ryhmänäyttelyssä. BC:t arvosteli Gert Christensen Tanskasta. Ylläripylläri Neppu-possusta tulikin ROP!
Gert on valinnut Nepun rotunsa kauneimmaksi aiemminkin, kun Neppu oli aikanaan juniori-luokassa Joensuussa.
Ja edelleen tuomari siitä näkyi tykkäävän. Erityisesti täytyykin tykätä, kun Neppu oli kehässä aivan possu, varsinainen sika..
Edestakaiset liikkeet meni nyt ihan suht jee jee, mutta kun lähdetään rinkiä kiertämään, niin aivan hillitön vauhti ja hääääntä nooouuuuseeee... tuomari näytti vaan sormellaan, että kiertäkääpäs sitä kehää uudestaan.. ja hiki alko nousemaan pintaan, tuskan hiki.
Possuilla piti myös kun tuomari tuli tutkimaan, meinasi pakitella. Siitä sitten niskaperseotteellla kiinni koirasta, että seisot siinä ja piste. Ja siinäpä se sitten jotenkuten seisoi, onneksi ei enempää venkuloinut.
Parasnarttu kehää kierrettiin myös urakalla niin että hiki virtasi ja Nepulla possuilu jatkui, se ei vaan malta ravata rauhallisesti, korvat klik-lukkoon vaikka emäntä mitä muriseisi. Tuomari juoksutti vielä edestakaiset liikkeet.. ja sitten tuumasi minulle:
"You can do it better" minä vastasin, että: yes, i try!!! ja sitten taas uusiksi edestakaisin..
Pitkään Gert mietti, että kumman pistää ekaksi Hippu-Äiteen vai Nepun ja sitten ilmeisesti Nepun silmät/ilme ratkaisi. Nepulla on tummat mantelinmuotoiset silmät, kun taas Hilipalla vaaleammat ja pyöreämmät. Hippu kyllä olisi liikkeidensä puolesta 100X parempi..
Sitten vielä lopuksi juoksemaan Arjan&Soolon kanssa kisaamaan rotunsa kauneimmasta ja Neepu veti siinäkin pidemmän korren. Tuomari oli ilmeisesti siinä kehäsihteerille tuumannut, että uros kyllä esiintyy nätimmin mutta..
Näin siis Neppu-PORSAS misseili kauniilla olemuksellaan itsensä hätähousuistaan huolimatta rotunsa kauneimmaksi.
Sitten odoteltiin ryhmäkehiä. Thank good sain Neepin esiintymään paremmin isossa kehässä, niin ei tarvinnut hävetä silmiä päästään =D Ja Gerttikin varmaan huokaisi helpotuksesta.. Eerolan Päivi ei kuitenkaan Neepua ryhmässä valinnnut jatkoon ja näin saimme poistua kehästä valmistautumaan parhaan kasvattajaluokan valintaan.
Kasvattajaluokkia ennen Hippu-äitee, joka oli valittu aiemmin rotunsa kauneimmaksi veteraaniksi, kävi pokkaamassa vielä BIS VET3 pokaalin! Huikeeta!
Pikkupaimenen-kasvattajaryhmämme valittiin koko näyttelyn toiseksi parhaimmaksi ryhmäksi! Olipas mukavaa olla mukana juoskemassa hienossa ryhmässä Nepun kanssa ja Neppu käyttäytyi loppupäivästä jo ihan mallikkaasti.  What a day...