Neepu on ollut minulla töissä mukana, niin olen paremmin pystynyt sen touhuja vahtaamaan. Silloin kun on valvovan silmän alla, niin en ole pitänyt pönttöä päässä ollenkaan, mutta sille on täytynyt kuitenkin kötöstää tikkurilan t-paidasta suoja päälle.
T-paidan kanssa on rauhallisempi, ilman sitä koittaa rapsutella itseään koko ajan ja tämän tästä kuikistelee nipistäviä tikkejä, jotka tosin alkoivat tänään purkautumaan..
Soitin el.lääkäriin ja sieltä hoitaja sanoi, että ei huolta jos haava näyttää siistiltä, on se sen verran ehtinyt jo umpeutua.
Kötöstin uuden solmun tikkirivistöön, jottei purkaantuisi enempää ja toivotaan että ei vaikuta paranemiseen.
Haava kyllä näyttää ihan ok:lta, joten jospa se siitä ihan normaalisti paranee. Pienillä remmilenkeillä ollaan käyty ja onhan se Nepula ollut tympääntynyt, kun ei pääse irti juoksentelemaan.
Karvanlähtö on pahimmillaan ja rukka näyttää taas kapiselta aliravitulta katucollielta. Paino oli el.lääkärillä viime viikolla punnittaessa n.15.3kg, saisi painaa kuitenkin mielummin lähemmäs 16kg. Jospa se tuo sterilointi vaikuttaisi niin, että saisi hieman läskiä luiden päälle, kun tuota on ollut niin vaikea saada lihotettua. Mielenkiintoista nähdä myös miten karvanlaatu muuttuu.