Eilen käytiin Iisalmessa parit agistartit. Eka rata oli kyllä kaaosmaista huitelua.. Levitti mm.pituuden, muurin ja yhden hyppyesteen totaalisesti, mutta että ponkaisi myös A:n kontaktin korvaansa lotkauttamatta! Helevattu, että otti aivoon se kontakti, kun se on menny viimeisimmissä treeneissä kuitenkin ihan hyvin! Tästä suivaantuneena päätin, että seuraavalla radalla jos pomppaa samoin kontaktin niin lopetan radan siihen.
Toiselle radalle päätin viedä Nepun irti vierellä seuruuttaen aloitukseen (eihän se kyllä seuraa, kun tuijottaa esteitä mutta anyway) ja päätin senkin, että jos karkaa käsistä ennen lähtöä niin sitten loppu leikki siihen. Asenne oli muutoinkin itsellä kaikkea muuta kuin kohdallaan.. mur..
Ja kas kummaa, toinen rata menikin aika nappiin, vain yksi rima tuli alas! Eli 5vp ja tällä sijoituttiin 3:nneksi. Eli näköjään pitäis saada kaivettua itselle jostain aina hieman "agre"-asennetta! =D
Toka radalla muutoinkin älysin ottaa haltuun Neepiä enemmän ja sitä se näköjään tarvii, saa hieman (huom. vain hieman..) himmattua vauhtia ja näin saa sen keskittymään paremmin mm.hyppyihin ja niihin kontakteihin.