Mietteitä..

Kulunut vuosi on ollut varsin tapahtumarikas ja tavoitteita ollaan saavutettu. Yksi harrastukseni suurimmista unelmista täyttyi kesällä kun Nepusta tuli TVA. Agilityn hurmaa olemme saaneet kokea sekä treeneissä, että kisaradoilla ja siinäkin lajissa päästiin tavoitteissa eteenpäin, kakkosluokkaan. Onnistumisen iloa saatiin kokea myös haku- ja jälkimetsässä. Uusia tavoitteita kohden siis ensi vuonna tähdätään. .
Tokossa ylläpidetään opittuja taitoja ja pikkuvirheitä hiotaan. Joitamia kisojakin olen jo katsellut kalenteriin. Agilityäkin toki harrastetaan ja tavoitteet joskus kolmosluokkaan siintää haaveissa. Tämä on minulle itselleni enempi "hupi-laji", eikä tule niin paljon treenattua kuin pitäisi. Neepi tosin on niin hulluna lajiin, että sitä ei missään nimessä jätetä kuitenkaan treenikalenterista pois. Suurimpana tavoitteena ensi kaudelle pidän PK-uran aloitusta. Katsotaan nyt kesällä sitten kumpi valmistuu maastovalmiiksi aiemmin, jälki vai haku. Molemmat jäi viime syksynä ihan lupaavalle mallille. Itselle vain täytyy saada varmuutta lisää ja uskoa kokeeseen, että kyllä me osataan.
Oppia ikä kaikki. Yhdessä me treenataan, pidetään hauskaa ja opitaan virheistä. On onni omistaa koira, jonka kanssa on ilo harrastaa lajia kuin lajia. Toivottavasti jälkikasvukin tuottaa yhtäsuurta iloa sitten uusille omille ihmisilleen.

TOIVOTAMME KAIKILLE YSTÄVILLEMME JA MEIDÄN JUTTUJA SEURANNEILLE OIKEIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!