Ihanan lämmin päivä oli, huomisestakin ilmeisesti pitäisi tulla lämmin. Katsotaas lähtäänkö jo porukka haku-treeniin. Kovastihan tuo on jo metsä-reeneihin on hinku.
Tokoilu rytmi on pysynyt edelleen kerta viikkoon treeninä.
Tiistaina olis Iisalmessa tokokisat. Katsotaas mites siellä käy. Ihana lähtä pitkästä aikaa kisaamaan ja ilman minkäänlaista painetta. Menee miten menee, menkööt kaikki vaikka nollille, mut koitan saada nyt rennot suoritukset aikaiseksi. Tavoitteena äänettömyys..
Katsotaan miten koira toimii kisoissa, kun treenimäärä on ollut todella vähäinen.
Agiliitoa Neepi on treenannut nyt Minnan kans ja he lähtevätkin sunnuntaina kokeilemaan Jojensuuhun hirttääkö kaasu pohjaan ;D
Pääasia, että Neepi saa huuheltaa rakastamansa lajin parissa.
Figo raukka on ollut pipi nyt pari päivää. Oksentanut useaan otteeseen. Liekkö ulkoa syönyt jotain mädäntä. Otetaan nyt piimä-raejuusto-tehobakti kuuri ja katsotaan helpottaako elo.
Jokakeväiset iho-ongelmat on myös tulleet kiusaksi. Tällä kertaa tassuihin. Takatassujen ison anturan takaosat on aivan vereslihalla, ilmeisesti se on nuolla lipsuttanut ne auki. Tiedä sitten johtuuko tuo ruuan vaihdoksesta (syövät nyt nutra nuggettia), vai siitä kun on joutunut pesemään tassuja usein ja on jäänyt huonosti kuivaamatta juuri nuo kohdat --> on päässeet hautumaan?
Seuraillaan tilannetta ja vaihdetaan ruoka heti takaisin pro formanceen kun sitä taas on saatavilla.