Alkuillasta kotona ruutua pihalla, kunnes naapurin emäntä tuli ihmettelemään touhujamme. Oli aluksi ihmetellyt minkä takia olin laittanut saviruukut sillätavalla, luullut että tuikkulyhdyiksi =D Sitten kun selkeni, että opetan ruutua, niin alkoi tuumimaan että minultahan tuo saa hyviä koirankoulutus vinkkejä. Hänelle kun on keväällä tulossa kääpiösnautseri. Ehhehe, no joo..

Eli treeneihin. Eilis iltana otin merkille menoa ja se oli nyt hieman sekoittanut Nepun päätä. Pitää kekkasta tähän nyt joku systeemi että erottais paremmin ruutuun menon ja merkille menon. Nääs kun alkuun ruutuun mennessä haki hakemalla jonkin saviruukuista ja asettui sen taakse. Vein sitten lelua keskelle ja alkoi paremmin hakeutumaan oikealle paikalle välillä tyhjäänkin ruutuun lähettäen. Näitä muutamia toistoja ja viimeiseksi kun oli hyvällä paikalla käskytin maahan.

Illemmasta kun lähdettiin Minnalle iltakahville, käväisin matkanvarrella pikaiseen paavolan kentällä. Ruutua sielläkin. Nyt onnistui alusta asti paremmin. Nyt kokeilin eriversioita missä kohtaa kannattaa tarkalleen sanoa seiso käsky. Neppu kääntyy välittömästi kun vain sanon jotain. Eli kun on tarkkana seiso-käskyn kanssa, siinä vaiheessa kun on ohittanut etumaiset merkit, saan sen pysähtymään juuri oikealle kohdalle keskelle (riippuu kyllä vähän vauhdistakin). Lähtiessä meinaa tehdä pientä kaarrosta vasemmalle päin. Tämä pitää treenata suoraviivaisemmaksi. Melkeen vois palata siihen, että otan kosketusalustan vähäksi aikaa käyttöön ja naksuttelen vahvistamiseksi keskelle hakeutumisesta.