Käytiin kisaamassa kolme starttia. Tuomarina Tuomo Pajari.

Eka rata meni nappiin ja siitä 0-voitto. Ihanneaika oli 48 ja Nee hurautti sen reiluun 30:neen sekuntiin. Viimestä rimaa hipaisi, mutta se onneksi pysyi ylhäällä!! Nyt on toinen nolla plakkarissa, mutta ei makiaa mahan täydeltä.. Kahdelta muulta radalta ei hirmusti kehumista..

Toka radalta keräsimme virheitä 30 pisteen verran, ja näillä sijoitus 4. Siellä lensi mm. muurin palikat, pari kieltoa, väisti minua puomin kontaktilla ja taisi loput olla rimoja. Mopo lähti vähän keulimaan..

Kolmas rata oli hyvä, vaikka HYL tulikin. Muutoin olisi ollut virheetön rata, paitsi että teki täyskaadon muurille. Sen jälkeen oli rengas josta olisi pitänyt jatkaa sivumalle hypyille, mutta renkaan jälkeen suorassa linjassa ollut Aa imaisi puoleensa. Tätä kyllä ounastelin jo rataan tutustuessa. Olisi kartturilla pitänyt pysyä vaan toisella puolella eikä muurin jälkeen lähteä extreme-valssia tekemään.. Tämän takia ilmeisesti muurillakin kompuroitiinkin.

Mukava oli pitkästä aikaa käydä kisaamassa. Vaikkei hirmusti olla agia harjoiteltukaan viime aikoina, niin kannattava reissu ;)