Kipaistiinpa kirpakalla pakkasella näytelmiin välillä! Kasvihuoneessa olikin onneksi ihan siedettävän lämmin, joten ei sentään siellä sisällä tarvinnut palella, vaikka koko päivän taisi ulkona olla reilusti päälle 20 astetta pakkasta.
Nepanderin kehäkäyttäytyminen on ennallaan. Tuomarin käsitellessä on kuin vetelä makarooni ja sitten kun lähdetään liikkeelle, niin korvat & häntä tötterölle ja  wrouuuummm.. jee jee, verenpaineet taas meinasi hieman kihahtaa kuskilla.
Ei ole Nepasta edellenkään show-koiraksi  No eipä sillä käyttäytymisellä sinällään varmaan ollut arvosteluun vaikutusta, joka kuului näin:
Good size & bones. Feminine head with good propotions. Good neck. A bit too short senken(?) group. Good angulation of quarters. Elbows should be more stable. Tulokseksi EH/2.
Meinasin ensin, että ilmoittaisin Nepun Lappeenrannan näyttelyyn. Pääsiäisen aikaan kun olemme muutoinkin sillä suunnalla, mutta tairanpa jättää väliin ne karkelot.
Tehdään vähän jotain muita suunnitelmia tälle vuodelle. Lauhtuisi nuo penteleen pakkaset niin pääsisi tokottelemaan ulos :)