Jee, jee jee jee! täällä kotona hihittelen vallan iloisista uutisista joita tuli Oulun suunnalta: Minna ja Neppu tempaisvat agilitykisoissa nolla-voiton! Voihan WAU!
Minna siellä hieman epäuskoisena ensin kuulosti, että pitää odottaa tulokset ennenkuin ehtii tulettaa. Kuulemma kontaktien suoritustapa oli ollut vähintäänkin erikoinen ja muutoinkin loppuradan ohjaus oli mennyt "vähän sinne päin". Tulokset kuitenkin todistivat sen olleen 0-rata ja vieläpä nopeimmalla ajalla! Kisoista tullenee tarkempaa selostusta Minnan omaan blogiin. Tämä oli siis ensimmäinen nolla kakkosista, vielä kaksi.. kyllähän se sinkoileva porsas vielä joskus nostetaan kolmosiin, vaikka sitten talkoilla! Kiitos Minnalle tuhannesti tätäkin kautta, kun jaksaa mustavalkoista possua kuljettaa mukanaan kisoissa!
Nepulla ollut tuloksellisesti ihan hyvä viikko...
Viikonpäästä jatketaan Oulussa tokon merkeissä. Tokossa en edelleenkään nosta tavoitteita sen korkeammalle kuin saada äänetöntä suoritusta aikaiseksi, niin olen siihen tyytyväinen. Parin viikon päästä koitan itse kirmailla Nepun perässä Lieksan agilitykisoissa..