Ennen ryhmien vetoa Nepun kanssa aloiteltiin ruudulla. Vauhtia ihan mukavasti. Painuu aika ruudun takarajalle asti, vaarana siis valua liian pitkälle. Hyviä stoppeja saatiin alkuun pari. Sitten jätin lelun ruutuun ja Nepun tämän tietäessä meinasi jättää merkin välistä. Tahkottiin sitten pari kunnon merkille menoa ennen kuin päästin ruutuun lelulle. Sitten luoksetulon stoppeja kartion kierron kautta. Seiso-stopin ok, mutta maahan menolle en ole kekkassut vieläkään mitä sille tekis, että menis nopsammin maahan. Reagoi kyllä käskyyn heti, mutta valuu liian pitkästi asteittain eteenpäin ennenkuin on kokonaan maassa. Kaukoja parit ja palkkaa välillä ekasta noususta, välillä tokasta asennonvaihdosta. Idaria kerta istumiseen asti ja kun onnistui niin lopetettiin siihen.
(eilen illalla kotopihalla idaria ottaessa meni mönkään niin, että päätin välillä polttaa jo tupakin.. joka toisella kerralla istui hyvin ja joka toisella jäi seistä tanottamaan istu käskystä vaikka kuin tein vartaloavun. Henkosten jälkeen sain sen sitten lopenviimein onnistumaan ja älysin lopettaa siihen. Meinaa ahneella tulla paskanen loppu..)
Ryhmien vedon jälkeen, otin Neen vielä autosta ja se puhkui taas virtaa täynnä. Lelun kanssa kunnon hetsaukset ja siitä sitten idaria jälleen.Seuraaminen mallikasta, mutta nyt oli istuminen sitten iskostunut niin päähän, että istui Oota-käskystäkin (seisomiseen käytetty).. huoh! Nameja nassuun ja pienet rauhoittelut aloitukseen, keskityin kunnolla rauhalliseen aloitukseen seuraamisella, niin saatiin onnistumaan sekä seiso, että istuminen. Kyllä tuli mieleen, että on idiottirinki lempinimensä ansainnut..