Tuomarina Olavi Pajala. Nepulle 2.tulos 247 pistellä. Eli ihan hyvin, vaikka ehken hieman keskeneräisenä lähdettiin kokeilemaan. Tyytyväinen olen jälleen koiraani. Nee teki kyllä kaikki liikket, hieman kylläkin maustaen niitä vähän oman maun mukkaan. Paikka oli liikuntahallin Sali, jossa aika liukas muovimatto.

Paikkamakuu 10. oli kuulemma pyöritellyt päätänsä, mutta ei veroitettu tästä. Seuraaminen 9. Neppu piippasi alussa aikamoisesti, ihme että edes ysi saatiin ja pisteenkin se veroitti ilmeisesti vain hienoisesta edistämisestä. Videolta näkyy myös, että hitaassa osuudessa meinaa istua ja pariin peruutus askeleeseen en ole tyytyväinen. Istuminen seur.yht. 8. Nepulla lähti mopo keulimaan seuraamis-osuudessa, eli edisti. Annoin vartaloavun tarkoituksella. Luoksetulo 9. Seiso-käskyn annoin liian löysästi ja pysähdys oli hidas, maahan läsähti kyllä ihan ok. Ruutu 10!! Tässä vaan meinasi ohjaaja töpeksiä. Sain pysäytettyä ruutuun (tosin aikalailla ruudun takaosaan), ja en älynnyt heti antaa maahan käskyä vaan odotin liikkeenohjaajan käskytystä. Mikä lie aivokatkos ollut. Noo ens kerralla olen viisaampi.. Seuraamiseen kutsuttaessa Neppu liukui vähän ohi, mutta tästä ei rokotettu.

Hyppynouto 9. Muuten ok, paitsi pienestä kapulan mätkytyksestä piste pois. Metalli 6. Lähti hyvin hakemaan, otti hyvin ja lähti vauhdilla tuomaan kunnes noin metrin edessäni tiputti kapulan ja alkoi tutkiskelemaan sitä. Eli tiputti, nosti, tiputti, haisteli laippoja, yritti nostaa laipasta, nosti lopulta ja luovutti eteeni. Tähän en nyt muuta selitystä keksi, kuin että meillä on kotona täsmälleen samanlainen kapula ja Neppu yritti tässä viikolla repiä siitä hintalappua laipasta irti. Tottapa se aatteli, että joutas tästäkin kapulasta nuo hintalaput ottaa jo pois..

Tunnari sitten meni tunariksi. Eli 0. Oli jo ottanut oman suuhun ja kääntyi tuodakseen, mutta palasi kapuloille ja sitten alkoi nostelu-show. Varmaan kaikki väärät kävi suussa, toihan se lopulta oman, mutta eipä se auta. Eli epävarmuutta. Jos olisin älynnyt sanoa edes hyvä sanan kun sillä oli ensimmäinen (joka oli se oikea) suussa niin se olisi varmaan lähtenyt tuomaan sitä. Oltais saatu edes jotain pisteitä. Noh, tämä tehotreenin alle ja koitan olla ensi kokeessa itsekin viisaampi.. Kaukot 8. Reippaasti tekee, oikeat asennot löytyy nopeasti, mutta etenee. Seisomaan nousua pitää alkaa tarkkomaan täsmällisemmäksi.  Kokonaisvaikutus 10. Tämä lämmittää aina mieltä. Ihan hjyvä fiilinki jäi kokeesta, tästä on hyvä jatkaa treenaamista.

Neppu oli ainut voi-luokan koira, joten tultiinpa taasen ykköseksi. Heh ;P