About 1500km lisää kilometrejä vkonlopun aikana auton mittariin.. Torstaina ajeltiin Oulunsaloon siskoni luo yöksi, jonne jätettiin Figo hoitoon. La aamuna sitten keula kohden Ruotsin Jällivaaraan. Mukana matkasi Nepun ja Kiss:in lisäksi Minnan sheltti Sipsi. (Kiss:iä ei oltu ilmoitettu Jällivaaraan) Kehä alkoi klo.16:00 paikallista aikaa Shelteillä ja kylläpä tuomari oli hiiiidaaas.. Sipsukalle irtosi punainen nauha, muttei ck:ta ja oli luokassaan 6/9 kun tuomari laittoi kaikki järjestykseen miettiessään kenelle ck:n jakaa. Shelttien jälkeen ei ollut sitten kuin pari muuta koiraa, ja pian koitti Nepun vuoro. Tuomari kiihdytti loppua kohden arvostelutahtiaan.. Sami esitti Nepun hienosti ja näin ainoana bc:nä Nee sai "kaiken", CK, CACIB, ROP.
Nepun arvostelu Iliev Mariukselta; Typical female, exc condition with exc prop of body. Very corr in all her bods and very good harmony of all together. Very good movement.
Ryhmäkehiä ei onneksi tarvinnut odotella kauan, kello lähenteli  jo kymmentä. Tässä vaiheessa "juhannus"aurinkokin alkoi näyttäytyä, kun ensin oltiin kökötetty koko ilta vesisateessa. Aurinko sitten paistoi meille vielä senkin verran, että Neppu poimittiin ryhmässä viidenneksi! Wau, hienosti neiti mennä porskutti, mutta kaarteessa ilmeisesti sai hajun minusta ja meinasi alkaa juoksemaan takaperin =D Sami sai kuiten korjattua rytmin pian. Ryhmän jälkeen kun teimme lähtöä niin tuomari huikkasi vielä erikseen, että mukava nähdä täällä päin kaunis bc. Hieno päivä siis vesisateesta huolimatta ja nokka kohden seuraavaksi Rovaniemelle..
Noin klo.04:00 oltiin Napapiirin saarituvilla perillä ja unta palloon muutamaksi tunniksi. Onneksi lauantain kehät alkoi vasta 12:00 niin ehti hieman hengähtää.
Aamusta tuli vettä taas, välillä kaatamalla.. Onneksi selkiintyi ennen kehiä.
Sami esitti Nepun jälleen ja tällä kertaa tulokseksi PN2 ja VaCa. Hienosti jälleen meni esiintyminen ja tässä arvotelu Benny Blid von Shedviniltä; Välformad huvud. Lite lättä örön. Bra hals och rygg. Bra bröstdjup. Lite tunnt front. Bra benstomme. Välvinklad bak. Bra Steg. Bra päls.
Me hipsuteltiin sitten Sipsukan kanssa shelttikehään ja sieltä irtosi ensin valioluokasta ERI2, ja paras narttu luokassa meidät poimittiin neljäntenä jatkoon. Tuomari liikutti vielä koiria, ja ilmeisesti sitten liikkeiden ansiosta Sipsi petrasi sijoitustaan kolmanneksi, eli tulos siis PN3. Hyvä Sipsiii!
Huh, sitten päikyille.. illalla oli edessä vielä mölömuutin pesu ja puunaus, johon ei tällä hetkellä ole paljon karvoihin katsomista..
Tänään siis aamusta sitten vielä kerran kehiin ja Sami taas näyttelyremmin toisessa päässä. Turkittomalle Kiss:ille tulokseksi EH2 ja tähän kyllä oltiin kans tyytyväisiä kun odotettiin jotain ihan muuta.. Tuula Savolaiselta saatu arvotelukaan ei ollut hassumpi; 11kk nuori narttu, tänään kesäturkissa. Hyvä sukupuolileima ja mittasuhteet, oikeanlainen pää, keskiruskeat silmät, hyvät korvat, eturinta vielä puutteellinen, hyvin kulmautunut takaosa, suorat edestakaiset liikkeet, sivuliik. hyvä askelpituus. Hyvä hantä. Miellyttävä luonne.
Iltapäivästä sitten kotimatkalle koukaten Oulun kautta hakemassa Figo hoidosta, joka kuulemma oli ollut kiltisti. =)

Muutama kuvatus tähän väliin. Laatu ei näy olevan hyvä, joka johtunee nyt sitten vissiin tuosta Paintin ohjelmasta.

Neppu Jällivaarassa RYP5
1667883.jpg

1667514.jpg
Kotipihalta..
1667898.jpg
Kiss
1667542.jpg
Kiss edelleen..
1667539.jpg
Fiutsi
1667548.jpg
Kiss taas..
1667912.jpg
Kiss Rovaniemellä
1667545.jpg