Niimpä niin, mitä sitä tokoiluun hurahtanut itselleen voi, kun tulee ehdotus yhteistreeneistä.Käytiin Sannan ja Minnan kanssa temppu-kentällä. Alkuun porukalla PM. No problemas. Sitten LM, LT suorana ja LS sarja. Ihan jees, pientä piippailua oli. Noudossa teki nyt ekaa kertaa sen, että jäi haistelemaan maata noutokapulan ääreen. Hokattiin, että johtui ilmeisesti siitä kun otin Noutoa ruutuun päin jonka Sanna oli rakentanut ja ruudussa oli makkaranpala. Siitä leijaili tuoksut kapulalle päin. Otettiin sitten toiseen suuntaan Minnan käskyttämänä. Ihan ok. Roudasin pikkuruisen tokoesteeni kentälle ja otettiin hyppy, sekin Minnan käskyttämänä -> ok. Kaukot oli tänään hyvät ilman turhia takamuksen siirtelyjä.

Iltalenkille otin pallon mukaan ja otin Tule käskyllä luoksetuloa. Ohhoh, kun on neiti alkanut ennakoimaan pysähdystä.. Otettiin siis suorana "tule" käskyllä useampi toisto ja johan alkoi taas vauhtia löytyä.

Kotosalla oli sitten manikyyrien ja pedikyyrien vuoro, kera harjausten molemmille. Huh kun Figosta lähti pohojavillaa ja palijon! Siitä ei yleensä "hirmukasaa" ole saanut irti. Kastroinnin jälkeen on turkin laatu on pehmentynyt ja nyt näköjään buukkaa pohjavillaakin urakalla. Pitäs varmaan harjata useamminkin.. Sitä kun ei yleensä ole tarvinnut paljoa harjailla, mutta onhan se kaikki pois huushollista mitä harjatessa saa irti.