Takana raskas, mutta hieno päivä kaikenkaikkiaan! Järjestämämme seuran (KSTK) tokokoe tuli "tupaten" täyteen kaikkien yllätykseksi, kun täälläpäin on ollut hieman hiljaiseloa tokoilijoiden suhteen ja sen takia ei laitettu edes rajoitusta kokeeseen. Kokeeseen ilmoittautui kaikenkaikkiaan 35koiraa, joista 33 oli paikalla. Pajalan Olavi ahkeroi tuomarina Virtasen Kirsi liikkurinaan koko pitkän päivän koirakot läpi. Koe alkoi EVL:llä, jossa Nepun kanssa haviteltiin piirinmestaruutta ja tulihan se! Vaikka neiti on valeraskaana, niin kuitenkin väläytteli oikein mallikkaita suorituksia. Hieno Neppu!
Osasuoritukset:
Istuminen ryhmässä 9. Oli teputellut tassuillansa vähän.
Paikkamakuu 9,5. En muista mistä rokotti. Olisko vaihtanut kankun asentoa välillä.
Vapaana seuraaminen 7,5. Piti hyvin paikkansa kokoajan, mutta kontakti oli kadoksissa. Otti kunnolla kontaktia vasta juoksuosuudessa. Täyskäännöksissä vähän väljyyttä.
Idari 9, jipii! Kokonaisuutena kuulemma ok, en muista mistä otti pisteen. Olisko saanu olla parempi seuraaminen.
Luoksetulo 10, jes! Vauhti oli huikea ja stopit pikkasen venyi, ei paljon. Mutta ei rokottanut koska reagoi käskyyn heti ja vaikeahan se on täydestä vauhdista pysähtyä kuin ilmaan =)
Ruutu 10! Ei mitään moitittavaa, vauhdikas mallisuoritus. Merkillekin meni tosi hyvällä vauhdilla ja aivan prikulleen merkin taakse kääntyen minua kohti.
Sitten pidettiin pikku tauko..
Ohjattu nouto 9,5 jeeee! Vitsit että olin tyytyväinen! Vähän jänskätti et miten menee kun arvottiin vasen ja takavasemmalla oli ruutu vielä paikoillaan.. En muista mistä otti puolikkaan pois.
Metallihyppynouto 9,5. Kuulemma saisi tulla nopeammin sivulle edestä luovutuksen jälkeen. Osaa se kyllä kieltämättä tulla nopeamminkin..
Tunnari 8. Saisi tuoda nopeammin ja siirtyä sivulle nopeammin. Aavistuksen narskautti kapulaa hampaissaan.
Kaukokäskyt 7,5. Kökkömaakari teki väärän asennon vaihdon ensin, kun olisi pitänyt nousta istumaan niin nousi seisoon, siihen siis toinen käsky. Ja tuli vissiin semmoset 10-15cm eteenpäin.
Kokonaispisteet siis 286,5 sijoitus 1/4 ja Kainuun kennelpiirin piirinmestaruus!

Tänä päivänä lämmitti myös mieltä se, että moni alkukesän kerhomme koulutuksessa käynyt, uskaltautui aloittamaan tokouransa! Kaikilla meni tosi hienosti! Tajusin tässä kotona vasta, että tämänpäiväinen oli kokonaisuudessaan valtavan hieno "palkinto" minulle ja muille kentällä kouluttaneille. Jaksaa taas olla koulutuksissa mukana, kun näkee, että tuottaa se tulostakin!
1807767.jpg