Kokoonnuttiin teerivaaran hakuradalle ja kokeiltiin Neepille treeni kokeenomaisena.

Ensimmäinen lähetys alas vasemmalle. En tiedä oliko lähetyspaikassa vika, vai missä, mutta plörinäksi mänt. Lähti aivan liian etuviistoon, kutsuin takaisin, paikan tarkistus ja uusi lähetys. Kävi tarkastamassa etukulmassa olleen roskiksen ja palasi takaisin hyvin. Sitten lähetys ylöspäin oikealle. Sieltä tulikin sitten rullan kanssa takaisin. Näytölle ei mennyt mielestäni aivan suoraviivaisesti (tosin maasto on hakuradalla vaikea), mutta löydettiin Jaana kuitenkin mäen päällä olleesta avonaisesta roskiksesta.

Sitten menoksi takaisin keskiviivalle. Lähetys vasemmalle ja sieltä löytyi mättään takaa Tuuli. Pienet naaman lipaisut oli pitänyt tällä kertaa tehdä. Rulla kuitenkin hienosti suuhun ja hyvää vauhtia palautti. Näyttö ok. Sitten taas keskiviivalle ja edettiin reilusti kohti 100m rajaa. Lähetys oikealle ylös rinteeseen. Kävi rinteen päällä seikkailemassa ja nappasi rullan suuhun. Eli valeilmaisu!! Varmaan sai hajun umpparissa majailleesta Thomaksesta, mutta ei kyllä käynyt mielestäni kovin lähelläkään.. En puhunut mitään, enkä hyväksynytkään ilmaisua. Lähetin tasapainon vuoksi välillä vasuriin alas. Sieltä kans pöhölö juoksi rulla suussa takaisin, vaikkei sillä puolen enää maalimiehiä ollut.

Syy tähän? Sen kun tietäis.

Lähetin sitten vielä ylös ja sama homma, ei käynyt piilolla, mutta rulla suussa takaisin, lähetin sitten kuitenkin näytölle ja sinnehän se suoraan vei roskikselle yhtään empimättä..

Eli oli ottanut ilmeisesti aiemmin pelkästä hajusta rullan suuhun?

Hyvä treeni oli nähdä mitä tekee koira, jota on aina palkattu jokaisesta löydöstä ja jolle ei annettukaan palkkaa vasta kuin viimeisen maalimiehen näytön jälkeen. Kisavalmiita ei vielä olla.

Ja emännällä täytyy harjoitella enempi rinnejuoksua..