Pitkästä aikaa tokoilun pariin. Eipä oltukaan otettu sitten yhtikäs mitään Turun kisan jälkeen. Molemmat koissut oli matkassa. Figo on hyvä "avustajahäiriönä" markassa. Se nyt on tyytyväinen kun pääsee vaan mukaan katselemaan ja nuuskuttelemaan hajuja.
Alkuun Neepin kanssa seuraamista. Täyskäännöksissä ottaa turhan paljon väljyyttä.
Sitten idarin asentoja varioiden seuraamista erisuuntiin, eli pitää nyt muistaa aina pyrkiä kaavamaisuudesta eroon niin ei käy tylsäksi. Idarissa meinaa kontakti tipahtaa aina kulmissa, sitäkin pitäisi alkaa työstämään kuntoon.
Sitten ruutuun menoja. Eka otos muuten ok, mutta hieman jäi ruudun etuosaan, josta peruututin sitä taaksepäin ja menin palkkaamaan ruutuun lelulla. Tokalla otoksella ei mennyt kunnolla merkille, jäi sivuun, josta vaadin sitä paremmin merkille--> Bäy! ja koira jäähyaitioon...
Neepi siis selvästikin protestoi, kun vaadin siltä jotain uusiksi, minkä se omasta mielestään on tehnyt oikein.
Alunperin olin suunnitellut, että jos Neepin suusta pääsee "Bäy", niin lähtisin kokonaan pois hallista ja treenit jätettäisiin siihen, mutta sitten vaihdoinkin suunnitelmaan B, eli Neepi vähäksi aikaa hallin sivustalle "jäähylle" makoilemaan ja Figo kehiin!
Sekös ottaa Neepiä päähän, kun Figo pääseekin leikkimään ja syömään makkaraa! Siinä kunhan vaan ees taas seuruuttelin hetken Figoa ja syöttelin pojulle makkaraa.
Sitten Figo takaisin treenirepun vahdiksi ja Neepille ruudun uusinta.
Nyt oli hyvä vauhdikas merkille meno ja siitä ruutuun suoraan lelulle. Hyvä hyvä, ei otettu enempää toistoja kun kerran saatii hiljainen suoritus.
Hetken tuumailutauon jälkeen tunnari X1.
Kapuloita kasassa n.10kpl sikinsokin, hyvä haistelu ja oma.
Kehuin jo kun lähti tuomaan ja hetsasin tuontia nopeammaksi ottamalla askeleita itse taaksepäin. Kapulan pitokin oli ihan nätti.
Sitten hyppynoutoa.
Tässä otin liikkeen kokonaisena aina sivulle siirtymisiin asti ja aina sivulle kääntyessä tulee "iuh"ääni..
Mietin, josko alkaisi opettamaan luovutuksen suoraan sivulle ja kokeiltiinkin sitä pari kertaa käsimerkin kanssa avustettuna. Näin jäisi tuo turha ylimääräinen sivuääni pois.
Lopuksi vielä kaukokäskyjä ylipitkältä matkalta. Palkkasin joko ensimmäisestä tai toisesta asennonvaihdosta. Nämä ok.