Pikaraportti oman seuran järkkäämästämme tokokokeesta.
Neepi rääppi kasaan 258pist. 1.tulos sij.1/2.
Omasta mielestäni ihan ok kisa, ei parasta Neppua ja ihme juttuja taas neiti välillä touhusi, mutta kyllä pisteitä lähti välillä aika sanoisinko raa´allakin kädellä.
Paikkaistu 8. Tepu tepu teepuu.. minkäs teet? en tiiä.
Paikkamakuu 9. Pyöritellyt vissiin päätään, vaihtanut lonkka-asentoa?
Sitten liike kerrallaan suoritukset.
Seuraaminen 7,5. Täyskäännöksissä erkani liikaa ja jotain muutakin oli, mutta en enään muista mitä tuomari sanoi. Itsestä tuntui muuten ihan ok seuraamiselta.
Idari 9. Asennot oikein, maahanmeno kuulemma paras, toisissa parantamisen varaa.
Luoksetulo 8. Topakammat topit olisi vaatinut.
Ruutu 10. Ihan jees, tosin tuli niin hirmusta ryydloikkaa ruudusta seuraamaan, että meni hutiksi, korjasi itse kuitenkin heti.
Ohjattu 8.Kerrankin arpa osui oikean hakemiseen. Pyöräytti kapulaa suussaan.
Metalli 7. Voi paska, että harmittaa kun tämä on mennyt huonoksi. Tipautti kapulan sivulle tullessa ja siitä sitten mongerrellen otti uudestaan oma-aloitteisesti suuhunsa. Kapula kalisee suussa. Rähmäkäpälä.
Tunnari 8,5. Pyöräytti kapulaa suussaan.
Kaukot 6. Asennot tosi hyvät, mutta kun lähdin palaamaan takaisin niin neiti-näppärä nousi etsimään nakkia! Paikalla palatessani kuitenkin otti perusasennon sivulleni. Oma vika kun en ole treenannut viimeaikoina loppuosaa, vaan aina palkannut taakse jätetylle nakille.

Erityisen iloinen olen alokasluokan koirien puolesta! Kaikki 10 saivat hienosti 1.tuloksen! Oikein erikseen kiiteltiin alokasluokan koiria, kuinka luoksepäästävyydet ja paikkamakuut sujuivat kaikilla erinomaisesti.
Saimme kokeen järjestäjinä kiitosta hyvin järjestetystä kokeesta ja mukavasta ilmapiiristä, sekä kilpailijoille plussaa siitä kuinka mukavaa oli, että olivat kuuliaisia tuomaria ja liikkuria kohtaan, eivätkä lähteneet "hortoilemaan" liikkeiden välissä ympäri kehää. Tsemppiä tätäkin kautta kaikille jatkoon!