Vähän uusia kuvoita otetaan nyt enemmän mukaan. Lenkkeilyn jälkeen otin parkkiksella ruutua muutamia toistoja. Pääasiassa meni täydeltä matkalta ihan hyvin. Välillä kävi vain ruudun etureunassa kääntymässä tyyliin -ei täällä ole mitään lelua-. Pari kertaa sain hyvin Nepun korjaamaan ruutuun paremmin itseään kun jäi liian reunalle. Loppuun vielä helpotin ja menin lähemmäksi. Tästä saatiin sitten hyvä ruutuun meno ja lopetettiin siltä erää. Nyt vielä palkkaan siitä kun pysähtyy hyvin ruutuun ja odottaa kunnes menen itse lähemmäksi heittämään köysilelun palkaksi.

Etupihalla sitten koitettiin palautella tunnaria mieleen. Kesällä viimeksi otettu tunnaria ja se jäi siihen pisteeseen, että etsi oman. Ei ollut mielessä... Nepulla oli hirrrmu nälkä ja "teki-kaikkensa" että olisi saanut makkaraa. Laitoin läjän tunnareita ja aavistuksen sivummalle oman. Hösöhösö päällä levitti koko kasan ja rauhallisesta haistelusta ei ollut tietoakaan. Nosti väärän, puhumatta mitään koitin odottaa että keskittyisi etsimään. Nee meni maahan, nosti sitä, nosti tätä, yyh yyh, anna äkkiä sitä makkaraa-meniniki... Otin sitten pelkällä omalla pari nostoa maasta ja mentiin sisälle miettimään mitä tehdään ennen kuin emäntäkin on yyh yyh päällä..

Iltaruuan jälkeen käytiin vielä pihalla kokeilemassa uudestaan tunnaria. Nyt laitoin kepakot niin, että väliä omaan oli n.puoli metriä. Nosti oman. ok. Oma lähemmäksi kasaa. Nosti oman, Taas vähän lähemmäksi. Nosti oman, mutta se taisi enemmän olla tuuria, koska ei kyllä nenätyöskentelyä näkynyt. Pari toistoa vielä. Yhden kerran nosti väärän taas. Loppuun saatiin vielä oma nousemaan. Pitää nyt koittaa saada itsellekin malttia tähän. Ei selvästikään ole vielä jutun pääidea mennyt jakeluun.