Tiistai illan ratoksi ajeltiin Jussin ja Annikan kanssa Iisalmeen tokoilemaan. Tuomarina Ralf Björklund.
Itselläni oli tavoitteena saada Neppu tekemään hiljaa töitä ja se onnistuikin! Aivan pienen pieni hmmph-ääni tuli seuraamisen vasemmalle siirtymis askelissa, mutta muutoin täysin äänetön koe, JEE!!
Extra-bonuksena vielä hienot pisteet 297,5, KP ja luokkavoitto. Neppu oli kyllä hieno!
Noutojen luovutukset ja luoksetulon loppuosa suoraan sivulle aloin opettamaan pikkuhiljaa helmikuussa ja ne onnistuikin aivan nappiin, vaikkei nyt olla edes hirmusti treenattukaan..
Liikkeiden jälkeen reilut kehut ja rapsutukset Nepulle. Annoin Neepin käveleskellä edessäni, sillä aikaa kun tuomari antoi pisteet ja liikkuri valmisteli seuraavaa liikettä, enkä käskenyt sitä tiukasti maahan paikalleen köllöttelemään, niinkuin joskus olen tehnyt.
Ennen seuraavan liikkeen aloituspaikalle siirtymistä rauhoittavat silittelyt ja hiljaa käskyä.

Istuminen 9, oli teputellut etutassuilla hieman.
Paikkamakuu 10.
Paikallaan olojen jälkeen kävin pikaisesti kehän ulkopuolella, olimme suoritusvuorossa ensimmäisenä. Pienen pienet hetsaukset hihnan kanssa(lelu jäi autoon), että saatiin moottori käyntiin. Otin siinä pienesti seuruuttamista ja juoksuaskelin melkein kehään asti. Ehkä tarvitsisi vielä pidemmän pätkän herättelyseuraamista.. kokeillaan seuraavassa kokeessa.
Seuraaminen 9. Alku kyllä tuntui kamalalle itsestä, kontakti ei paras mahdollinen ja paikka tuntui että olisi saanut olla lähempänä, mutta petrasi kokoajan ja lopulta seurasi ihan ok.
Idari 9. Asennot ok, ehken hieman jäi/meni vinoon seisomisen, seuraaminen olisi voinut taas olla mielestäni kontaktin hakuisempaa..
Luoksetulo 9. Tätä hieman ihmettelin, kun noinkin hyvät pisteet. Ei nimittäin mennyt kokonaan maahan ekalla käskyllä (kenttä oli aika liejussa siitä kohtaa), niin annoin toisen käskyn. Eikö tuomari huomannut sitten tätä? Muuten ihan ok, hyvät stopit ja sopiva vauhti.
Ruutu 9,5. Minun (tiedostetusti) liian pitkä ruuutuuun käsky veloitti puolen pisteen. Muutoin hieno ruutu.
Ruudun jälkeen päästiin hetkeksi huilimaan. Odottelemaan loppuja liikkeitä.
Ohjattu 10!!! Nopsa merkille, siitä nopsa vasuriin kapulan haku ja hienosti sivulle purematta kapulaa. Siitä maltoin itse ottaa rauhallisesti kapulan. Olin tästä suorituksesta todella tyytyväinen.
Metallihyppynouto: 10!!
Tuomarin sanoin "pitkään aikaan paras näkemäni hyppynouto". Voiko siihen muuta lisätä.. Cool
Tunnistunouto: 9,5! Rivakasti kapuloille, rauhallinen haistelu ja heti oman bongattua toi. Ensin ajattelin, että tuleeko tuo eteen luovuttamaan, kun tuli niin kohtisuoraan minua päin, mutta kiepauttikin siitä hienosti sivulle luovuttamaan. Yksi pienenpienenpieni "nirsk" kapulaan.
Kauko-ohjaus 8,5. Ei edennyt mielestäni kyllä kovin montaa milliä, mutta ilmeisesti hieman "seilasi" asennonvaihdoissa (istumisissa).
Tuomari kehui kovasti kokonaissuoritusta ja Neepi kyllä kehut ansaitsi, ja palkaksi repulta herkkua eli kissanmuonaa.
Jep, tästä on kiva jatkaa!