Paavolasta piti lähteä hakemaan huomiseksi mukaan Kuhmoon toko-este, niin päätin samalla ottaa pitkästä aikaa kunnon tokottelut. Ihan ensiksi ruutua oikealle. Ekalla heti oikein mainio suoritus, hyvällä vauhdilla merkille ja siitä vielä vauhdikkaammin ruutuun. Stoppi hyvin keskelle ruutua ja siitä kävin lelu lensi palkaksi. Toisella otoksella otin ruudussa maahan asti ja kävelyn jälkeen palasin palkkaamaan ruutuun. Kolmannen sitten sai juosta suoraan ruutuun jätetylle lelulle. Hyvät ruutuun menot oli ja hienosti kuulolla.
Sitten pieni juoma tauko ja ohjatun pariin. En vienyt keskimmäistä ollenkaan. Pari vasurin noutoa, jotka ihan hyvät. Merkille menot olisi saaneet olla räväkämmät, joten vielä yksi toisto merkille menoa: jätin lelun merkin taakse, jonne sai sitten singota. Sitten taas pieni ajatus/juomatauko. Ilma kun oli aikas kuuma.
Kertaalleen metallihyppynouto, joka oli niin nappi niin se kerta riitti.
Luoksetulossa ajattelin kokeilla sen aluksi kokonaisuudessaan, mutta ekalla kutsulla lähti jostain syysta vain hiimaillen tulemaan(liian laimea luoksetulo-kutsu?) ja unohdin stopit tältä kerralta. Pari suoraa luoksetuloa sitten heti perään, jotta saatiin vauhtia takaisin.
Sitten tunnari kerran. Heti bongasi oman ja toi hyvällä tempolla. Pientä pureskelua, mutta nyt älysin jättää tähän kertaan, kun kerran oman toi.
Kaukoissa kerran ylipitkältä matkalta istumaan nousu ja kerran seisomaan nousu. Hyvin on muistissa.
Mietin et nyt pitää alkaa hiomaan pitkältä matkalta seisomasta-maahan menoja ja seisomasta-istumaan menoja. Niissä on hieman lipsunut kokeissa eteenpäin niin tarkotaan niitä jatkossa paremmiksi. Juomatauko taas ja laitoin Neen autoon vähäksi aikaa, kun kävin viemässä nurmikentän loppuun lelun eteenmenoa varten. Kertaalleen sitten hieno eteenmeno ja siihen lopetettiin.

Kotosalla sitten oli tarkoitus ottaa metristä kerta, mutta tuli toistettua pari kertaa kun eka ei ollut puhdas, eikä sitä kyllä puhtaasti tänäiltana saatu menemäänkään. Mikähän kumma siinä on, että välillä on taas mennyt niin näpsäkkään kotona puhtaasti yli kun olen sitä joinain aamuna ehtinyt ennen aamuruokaa ottamaan kertaotoksen.
Ja toisinaan sitten rymistelee.. Oliko väsymystä tassuissa kuuman illan jälkeen??
Iltaruokansa Figo ja Neppu tienasi istumalla kaksminuuttisen keskenään takapihalla paikallaan. Hienosti sujuu Figoltakin evl:n paikkaistuminen ;D