Neppu lähti aamulla näyttelyretkelle Kuopioon Minnan mukaan, kun itse en töiltäni päässyt. Tuloksena ERI2. Arvostelussa oli mainittu kauniista ilmeestä, päästä ja turkista, runkoa moitittu hieman lyhyeksi ja käytöstä epävarmaksi. Tarkkaa arvostelua en muista, ja lappunen on Minnalla. Hiukka oli mussukalla ollut äitee hukassa koko päivän. Riepu reppana ko se on niin minun perään.
Minna toi sitten suoraan Paavolaan Nepun illalla minulle, kun olin toko-apuna treenikavereille. Ajattelin ensin, että en ota Nepulle mitään jos se on väsynyt reissusta, niin vielä mitä... Sinkoili niin terävänä joka paikkaan että treenattiin sitten ihan kunnolla =D
Otettiin paikallaanolo porukalla. Nee sai istua. Hyvin istui koko 2min, kuikuilin piilosta vähän väliä ettei vaan mee makuulleen, kun viereisellä nurmikentällä oli pienet agiharkat menossa..
Otettiin sitten ruutua, sinkosi aivan kiitolaukkaa.. mutta stoppia ruutuun alettiin sitten hiomaan kun meni joka kerralla suoraan maahan seiso-käskystä. Parin toiston jälkeen ok. Merkillekin tänään meni että viuh.. Ohjatussa haettiin vasenta pari kertaa. Kapulat (ei keskimmäistä)melkein samassa rivissä merkin kans, jotta saataisiin "alkukaaren lähtöä" kapulalle vähän paremmaksi. Luovutukset meinas tulla vinoon.
Tunnari pari kertaa, ok. Luoksetulo suorana, ja tuli hurjaa kyytiä. Toistolla otin stopit mukaan, jotka hieman valui pitkiksi kun vauhti ei hiipunut edellisestä ollenkaan..Otettiin sitten vielä merkin kierron kautta muutama seiso ja maahan stoppi kertauksena.
Hyvä motivaation kasvattaja vauhdin kannalta näköjään tuo kun pistää tytsyn päiväksi retkelle ;)