Vappupäivän ohjelmana ajelu Lieksaan.. Tokokisoissa Rhea Pörsti-Lackmanin arvostelemana 1.tulos niukasti pisteillä 259. Koira teki taas oikein hyvin hommia, ohjaaja vaan tarvii silmälasit..

Paikkamakuu 10. Tosin tähän tuomari huomautti, että evl:lää varten pitää lonkka-asentoon vaihtaminen treenata pois. Seuraaminen 9. Olin tyytyväinen, yksi pieni "unohdus" pysähtymisessä, mutta korjasi itse takaisin sivulle. Ja sitten hienoista ääntelyä oli matkassa välillä. Istuminen meinasi sössiintyä taas, saatiin kuiten 7. Istui vasta toisella käskyllä ja oli vielä vartaloapua matkassa..Luoksetulo 9. Itse ennakoin seisomisen pysäyttämällä liian aikaisin, mutta pysähtymiset oli ihan ok. Ruutu pyöreä 0. Argh.. Neppu sinkosi niin lujaa ruutuun, että pysäytys käsky tuli aavistuksen myöhässä ja katsoin, että Nee olisi pysähtynyt aivan takarajalle, etutassujen luulin olevan juuri takarajalla. Odotin kuten treeneissä, että olisi itse korjannut hieman eteenpäin, mutta tämä kikkailu ei onnistunut ja Nepa sinkosi takaisin. Koirahan OLISI OLLUT siellä ruudussa tuomarin mukaan, vain ehken häntä olisi jäänyt ulkopuolelle. Mutta kun on tötterö ohjaaja, niin se on. PÖH =D Hyppynouto 9,5. Sivulle tullessa pieni lisä-ääni ja mätkytti aavistuksen. Metalli 10. Nou probleemos. Tunnari 9. Tarkkaan haisteli kaikki läpi. Hieman tönäisi toista kapulaa, nosti kuiten lopussa oman ja iloisesti humputteli sen minulle takaisin. Kaket 10! Ohhoh, tämä taisi olla se meidän pelastus ykköstulokseen... Teki todella napakasti vaihdot, aavistuksen videolta katsottuna istumisissa etenee. Kokonaisvaikutus 10.

Meistä tehtiin oikein juttu Lieksan johonkin paikallislehteen, saas nähdä mitä se toimittaja-setä sinne kirjoittelee, se jääp nähtäväksi.  =) Ai niin, ja kun muita voi-luokan koiria ei ollut, luonnollisesti olimma ykkösiä.