Tänään siis näyteltiin Oulussa, tuomarina Fernando Madeira Rodriques, Portugali. Esitin itse Nepanderin ja niinhän se taas viuhtoi häntä kippuralla menemään, mokomakin possu.. mutta se ei menestystä tällä kertaa estänyt. Neppu oli siis PN1 (Cacib) ja VSP! Arvostelu; Nice head. Correct neck. The front hand hirns? a lit. out. Nice body. Good topline. A lit gay tail. Nice angulation in rear. Nice coat. Mitenkä niin vaan vähän ilomielinen häntä =D
Seistä napottaahan se nätisti ja muutoinkin hienosti oli välittämättä tuomarin katsellessa hampaat ja kopeloidessa runkoa. Kehäkokemus oli muutoinkin vallan mielenkiintoinen kun kehä oli niin vetinen, että juostessa rapa roiskui vähintäänkin napaan asti. Hoh.. ja huomiseksi vielä luvattu vesisadetta, niin taidanpa lykätä nokialaiset jalkaan aamulla..
Figokin pääsi näyttelyyn, mutta tietenkin vain turistin virassa. Näyttelyn jälkeen ajelimme tänne siskoni luo Oulunsaloon ja tarkoitus oli käydä jotain pk-treenilöitä ottamassa illalle, mutta isku laiskuus..
Huomenna siis vielä näyttelyyn samaiseen paikkaan ja siitä raporttia sitten kun taas ehtii.