Armin maitohampaat ovat alkaneet jo vaihtua. Etuhampaista on lähtenyt jo yksi ylhäältä ja yksi alhaalta. Kovin ovat heiluvaiset muutkin etuhampaat.
Alakulmurit painaa jonkin verran yläikeneen, pitää funtsia tässä pitäskö ne käydä poistattaa. Pitänee kysäistä eläinlääkärin mielipide seuraavalla rokotuskerralla.
Armi alkaa olla jo ihan hyvin sisäsiisti. Päiväsaikaan on omassa aitauksessaan ollut jo tekemättä mitään n.4-5 tunnin ajan. Mikko on yleensä käynyt kotosalla joskus puolenpäivän jälkeen käyttämässä koirat ulkona.
Vahinkoja tietty sattuu välillä, varsinkin jos ei heti hepulikohtauksen jälkeen ole älynnyt viedä pihalle, niin lorottaa siihen mihin kerkiää.
Armin kanssa on opeteltu TOKO:n alkeita sivulle tulemisesta, maahan menosta ja tunnarikapulan ottamista suuhun.
Naksutin on oiva väline uuden asian opettamisessa. Sen olen huomannut, että Armi ei ole tosi nälkäisena parhaimmassa mahdollisessa "moodissa" opetteluun ennen ruokaa, koska on ihan sika-ahne ja silloin ei edes järki kulje kun on hirrrrmu nälkä.. Armille kelpaa hyvin leikkikin palkaksi ja ollaankin käyty kentällä useaan otteeseen leikkimässä patukalla. Olemme myös liittyneet "ohitusrinkiin" ja käymme aina kun ehdimme ohittelemassa treeneissä koiria ja opettelemassa hihnakäyttäytmistä.