Paavolassa jälleen. Aloiteltiin paikka istumisella, kun nyt oli muitakin kentällä niin saatiin ryhmässä istuminen. Reilut 2min istua tanotti. Vähän oli kääntänyt rintamasuuntaansa. Idari istumiseen asti ja siitä palkka. Ruutu 2X. Ekalla stopista palkka ruutuun ja tokan sai juosta suoraan ruutuun jätetylle lelulle. Ekalla ei vauhti ollut päätähuimaava, mutta helpompi oli stopata keskelle ruutua.
Ohjattu kerran, Minna vei kapulat. Ihan ok, paitsi että luovuttaessa jäi viiksikarva johonkin laipanväliin ja kuului iuh! No jospa siitä ei kammoa jäänyt =)
Metallihyppynouto kerran, ok. Tunnarissa Minna auttoi ja se ok. Pureskelee tosin vähän, mutta olkoot nyt. Pääasia että tuo oman. Kakeissa siirtyi sivuttais suunnassa. Laitoin sitten muka penkin Nepun oikealle puolen, että pysyisi suorassa niin sekös häiritsi niin että alkoi peruuttelemaan. Muutamia eri variaatioita asennonvaihdoista pitkältä matkalta. Loppuviikosta pitää vielä pikkasen hioa noita kakeja ja sit luoksetulon stoppeja pitää muistaa ottaa.