Vietimme aurinkoisen ja ylläripylläri helteisen päivän Helsingin vinttikoirakeskuksessa. Armi debytoi näyttelykehässä Saksalaisen Joachim Bartuschin tuomaroimana. Narttupentuja oli 3kpl ja Armi sai ainoana nartuista KP:n ja näin jatkettiin ROP-kehään vastassa velipoika Gizmo. Armi veti pidemmän korren ja näin saatiin menolippu ryhmäkehään. Ryhmäkehän arvosteli sama tuomari ja hän olikin ilmeisen ihastunut pikku-neitiimme, koska sijoituimme ja vieläpä sijalle 1! BIS-kehässä Armi jaksoi liikkua vielä ihan hienosti, mutta seisominen alkoi olla jo tylsää. Menestystä ei tullut bis-kehän arvostelleelta Venäläis-tätiltä, joka tuskin vilkaisi bulleroon päinkään. No so what, menestystä oli tullut tähän mennessä jo enemmän kuin uskalsi arvatakkaan!
Hienoa menestystä tuli myös velkku-pojille, jotka voittivat kasvattajaryhmässä BIS-kasvattaja kehän! Onnea Piia! Upeita poikia kertakaikkiaan!
Hauska oli nähdä sisaruksia, velkut oli niiin paljon isompia kuin meidän pikku-Armi, jopa Irma sisko oli isompi ja massavampi.
Armin arvostelu kuului näin:
5 month, nice breed type, lovely head. Correct neck, topline and underline. Nice front. Correct angulations both front and rear. A nice mover.
Tuomari kummastutti, kun se ei katsonut yhdeltäkään bullerolta hampaita, vaan ne piti itse näyttää. Eikä muutoinkaan kopeloinut koiria (muita rotuja kopeloi kyllä). Siltä osin kokemusta jäi siis saamatta, mutta kehäkokemusta saatiin kuitenkin muutoin rutkasti.