Päräytettiin tänään Lieksaan jälkikokeeseen. Tuomareina Eija & Matti Koistinen. Nepulle arvottiin nro.1 ja ekana avo-jäljelle.
Jännäkakka meinas olla housussa, kun kuulin, että alueella liikkuu nalleja.. Se kuitenkin unohtui kun päästiin janalle. Jana meni tosi hienosti ja hyvin nappasi jäljen. Eka keppi tuli aika pian. Pari kertaa tuntui, että pyörittiin ympyrää, ilmeisesti kulmissa tuli hieman pyörimistä, mutta hyvin korjasi itse kun en alkanut itse mitään säätämään vaan annoin koiralle rauhan tehdä töitä. Kepeillä pysähtyi, ei mennyt maahan, mutta en sitä vaatinutkaan, ettei paineistuisi. Sitä kun on ollut ilmassa viimeaikoina.. Kaikki kepakot löytyi hienosti. Katsoin kelloa, että n.15min kulutettiin aikaa jäljellä.
Siitä esineruutuun, mistä ei noussut kuin 1 esine. Oli kuulemma käynyt merkkaamassa pariinkin otteeseen yhden esineen, mutta ilmeisesti ei ollut kelvannut. Mokomakin hienohelma.
Yksi esine löytyi kuitenkin keskeltä ruutua, senkin tiputti kerran tuodessaan. Sen jälkeen ei oikein lähtenyt enään kunnolla ruutuun, vaan painoi etukulmaan aina vaan uudestaan, vaikka koitin kuinka lähettää sitä toiseen suuntaan.
No pääasia, että edes yksi esine nousi.
Jäljeltä siis täydet pojot 170, esineistä 14p.
Tottis 82p. Paikkamakuu erinomainen, seuraaminen hyvä (hirveästi vilkuili tuomaria ja ennen henkilöryhmää erkani viereltä, ilmeisesti oli sitä mieltä, että ei halua sinne mennä (ei olla reenattukaan hlöryhmää aikoihin).. Liikkeestä istuminen taisi olla puutteellinen. Voimakkaan vartaloavun myötä istui kyllä, mutta oli noussut seisomaan, kun huomasi tuomarin kävelevän takana.
Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo erinomainen. Liikkeestä seisominen hyvä, teputteli joitamia askeleita perääni. Tasamaa nouto taisi olla puutteellinen tai hyvä, en muista. Pudotti kapulan kerran. Hyppynoudossa pieni kosketus mennessä ja perinteisesti kiertää tullessa, puutteellinen. A-este nouto erittäin hyvä. Eteenmeno erinomainen.
Jep, ja nyt sitten esineitä treenaamaan.. ja tietty tuo tottis pitää saada varmemmaksi.