Tässä on tahkottu viime viikot mitä erilaisimmissa merkeissä, ja nyt alkaa olla treeniähky, tai sitten se on ennen lomaa alkava lomastressi =) Vielä 3pv ja sitten lomille..
Motivaatiota syö nyt mm.huono ilma, tuulee, sataa ja on pirun kylymä :(
Toisekseen eilen tuli yksi paha "kolaus" meidän treenaamiselle, kun Neepi rysäytti vaihteeksi metriseltä alas tosi pahasti. Voi paska sentään, tähän mennessä se on mennyt sen ihan ok ja vain pienellä kosketuksella takaisin tullessa. Eilen rysäytti jo mennessä niin että takajalat vaan viuhahti ja turvalleen kenttään. Onneksi koiruus ei tuosta itseensä ota, mutta kyllä mulla pelottaa että joku päivä se vielä rikkoo itsensä pahemman kerran. Mietin jo tässä, että jos ei metrinen alka sujumaan, niin unohdetaan pk-lajit. Sunnuntaille ollaan ilmoittauduttu omiin jälki-kisoihin, katsotaan nyt käydäänkö ne nyt kokeilemassa ja mietitään sitten asiaa uudelleen. Maanantaille sain hierotus ajan, toivottavasti ei paheja jumeja löydy. Kyllähän tuo onneksi liikkuu ja venyttelee normaalisti, mutta ihme jos ei noiden rysäytyksien jälkeen mitään löydy..
Niin, siis tänään oli tarkoitus käydä tekemässä keppimotivaatio-jälki, mutta jäipä tekemättä. Laiskotti niin pirusti ja vetelin päikkäreitä soffalla..