Viikonloppu meni lähinnä pallohallilla. Lauantaina päivällä groenendael kehällä. Esitin Sarin Divan ja hienosti menikin kun Diva oli PN2 ja Cacib tipahti Divalle, kun PN1 oli juniori. Jee =) Tämä oli todellinen yllätys kun Diva on aikaisemmin saanut samaiselta tuomarilta H:n..

Iltasella sitten touhuttiin agilitykisojen parissa. Nepun kanssa startattiin myös ja tulokseksi 5vp, yhden riman tullessa alas. Oma suunnittelumoka, en antanut tarpeeksi tilaa vastaanotettaessa hypyltä ja näin Neepi "pläjähti" päin hyppyä. Sijoituttiin kuitenkin vitskalla kolmanneksi.

Sunnuntai päivänä esitin sitten seuratoverin Espanjanvesikoira uroksen, jolle tulokseksi PU2, Vaca ja Vasert. Rasseli oli oikein mukava esitettävä, hieno poika! Sitten vielä mustahopeiden kääpiösnautsereiden kehän ääreen esittämään kaverini kasvattia. Helkalle odotettiin EH:ta, mutta saatiinkin pikkutytölle tulokseksi odotettua parempi ERI3.

Näytelmä touhujen jälkeen käväistiin sitten koissujen kanssa paavolassa. Neepin kanssa tokoiltiin liikkeet läpi, lukuunottamatta paikallaanoloja. Naksuttelin naksulla vahvistaen oikeita suorituksia. Ruutuun menoissa nyt himmaa jostain syystä liian aikaisin, pitänee siis ottaa läpijuoksutuksia, kunnes himmailu saadaan pois..? Kaket on kärsineet, takapuoli liikkuu maasta istumaan noustessa. Niitä nyt siis tehotreeniin..