Tokoilun merkeissä jälleen. Alkuun seuraamista. Välillä nakilla imuttamalla, välillä ilman. Keskityttiin myös kontaktin pitämiseen ihan vain sivulla ollessa pidempiä aikoja. Muutaman kerran sai huomauttaa, sen verran pöpillä pää pyörii.. Luoksetulon eri variaatioita. Stoppeja saa näköjään treenata enempi, ei ole pysähtymiset nyt minun makuuni. Kerran jopa karkasi lähdöstä. Äshh..

Sannan tullessa Jakin kanssa paikalle, otettiin paikallaan istuminen. Itse olin piilossa minuutin, kävin palkkaamassa ja olin näkösällä loppuajan, kunnes Sannakin tuli piilosta. Yht. n.2min. Hyvin istua napotti, pari kertaa vilkaisi taakseen. Siellä kun hillui taas jos jonkinnäköistä heilujaa näyttelytapatreeniläisiä.. Paikkamakuu n.4min. Ei mitään onkelmaa. On se ainakin varma paikallaan olija, jos ei muu ole varmaa..

Lainattiin Sannan metallista. Hyvin otti, vaikka täysin vieras kapula. Toikin loppuun asti. Tosin ilme on sellainen, että ei se kovin miellyttävä ole kuitenkaan. Tunnari kerran myös. Sanna vei riviin kapulat. Oliskohan ollu 7 yhteensä. Haisteli hyvin ja nappasi oman, sen jälkeen alkoi pupeltaminen ja tiputteli kapulaa. Äshh... Kaukoja loppuun muutama asennonvaihto n. kymmenen askeleen päästä. Ihan hyvin onnistui. Tosin seisomaan nousussa ei tarviis ottaa niin etupainotteisesti askelta paria eteenpäin. Pitää tätä tarkkoa vielä, jotta sais enempi pysymään etutöppöset paikoillaan.