Töiden jälkeen kotopihalla muutama ruutuun meno ja sinne pysäyttämistä. Lähinnä koitin hahmottaa missä kohtaa kannattaa huutaa "seis" käsky. Tässä täytyy olla erityisen tarkkana. Vauhtia on sen verran, että jos käsky on myöhässä niin on siinä ja siinä että menee takarajalle/ulos asti. Sisällä otin naksun kanssa liikkeestä istumista olohuoneessa muutaman toiston ja joka kerralla löytyi oikea asento.

Iltakaffelle Minnalle ajellessa poikettiin Paavolassa ottamassa luoksetuloa. Otin pikkumaton autosta Nepulle alustaksi, niin ei massu palellu eikä tule treeneistä "kylmää" mielikuvaa. Jätin aina maahan. Eri variaatioita. Eka suoraa, sitten pysäytyksiä, kerran kokonaisena voi-malliin. Tekee kyllä, mutta pysähdykset saisi olla nopeampia. Maahan käsky saa olla topakka.

Kotiin tullessa vielä kaksi kertaa hyppynouto. Otettiin Minnalta kapula lainaan niin saadaan vähän vieraammallakin kapulalla treenattua. Ei mitään ongelmia. (paitsi hienoinen "kauneusvirhe"eli vähän kapulan mätkytystä luovuttaessa) Sisällä vielä yhden tunnarin nostamista lattialta ja sen luovuttamista ja rauhallista pitämistä.