Armi on nyt n.41cm korkea ja painoa reilut 12kg. Armi on ollut useasti touhuamassa mukana tokokentällä, kun treenailen Nepun kanssa. Armilta onnistuukin hienosti jo sivulle tulo, lyhyet pätkät seuraamista ja paikkamakuu (itse noin metrin etäisyydellä) reilusti palkaten ja kehuen (pysyy jo ehken kymmeniä sekunteja). Myös tokon hyppyä ollaan opeteltu jopa n.20cm korkealla esteellä. Hyvin se nakin perässä hyppää..
Neiti on onneksi ahne luonteeltaan ja patukkaleikkikin sujuu hienosti, niin mikäpäs siinä on touhutessa bullinpöllykän kanssakin. Parin viikon päästä meillä alkaa pentu-agilityryhmä, luvassa siis uusia elämyksiä senkin lajin parissa :D
Armin tuttavapiiriin kuuluu niin paljon koiria, että jo on kumma jos tuosta ei tule sosiaalinen tapaus. Eniten Armi on saanut painia eri-ikäisten saksanpaimenkoirien kanssa, sekä päivää vanhemman bortsu-tyttö Noita-Nokinenän kanssa. Uusin tuttavuus oli tänä päivänä kultainennoutaja, jonka kanssa pistettiin jalalla koreasti.
Kovasti odotetaan parin viikon päästä olevaa pentunäyttelyä Helsingissä, sinne kun on tulossa lähes kaikki Armin pentuesisarukset! Kiva nähdä mitä muille kuuluu livenä :))

Nepun kanssa ollaan jälleen aloitettu agilitaaminen ryhmässä pitkän tauon jälkeen. Jarruja etsitään edelleen..
Tokotellaan silloin tällöin ja ensi tiistaina käväistään vaihteeksi kokeessa Iisalmessa. SM-kisat mietinnässä edelleen.
Jälkiä ei olla nyt kokeen jälkeen ajettu.. mutta jospa sitä tässä taas piakkoin tekisi ryhdistäytymisliikkeen. Viimeistään sitten Tokon SM:ien jälkeen. Keskitytään nyt siihen kisaan ja tokotellaan, josko tuleekin lähtö Imatralle. Vähän riippuu siitä saanko tunnarin kuntoon, se kun on jostain syystä levinnyt..