Ens alkuun tuntu illan aikataulu niin kireältä, että ajattelin jättää pallohalli vuoron väliin. Olin kuitenkin kotona "jo" seiskan jälkeen ja päätin sittenkin lähtä. Friikki mikä friikki...

Sannan ja Jakin kanssa siellä touhuilimme keskenämme. Ensin otin Nepulle seuraamista, lähinnä juoksua, paljon käännöksiä. Koitin sylkeä suustani oikea aikaisesti makupalat kun paikka oli kohdillaan hyvin. Kerran sitten LM, LT suorana ja LS. Liikkeestä seisomista otin muutaman uusinnan ja palkkasin heti pysähtymisestä.

Metallin kanssa noutoa. Ihmeen hyvin meni tämä. Vähän on hatara ote kapulasta luovuttaessa, mutta tuo hyvin. Sannan kanssa sitten laitettiin koirat istumaan paikalleen ja Sanna meni piiloon. Itse jään tässä vielä näkysälle ja kävin palkkaamassa välillä hyvästä istumisesta. Paikkamakuussa mentiin sitten molemmat piiloon ja pyöröovien ikkunan taakse kyttäämään mitä tapahtuu. Hyvin pysyy.

Sannan rakentamaan ruutuun muutama meno. Ensin vein lelun ruutuun. Meni hyvin. Sitten "valejättö" lelun kanssa. Hyvin meni. Sitten taas lelu ruutuun. ok. Sitten Sanna vei lelun. Ok. Pitää ens kerralla muistaa ottaa joku näkymättömämpi lelu mukaan.

Äskettäin koirat ottivat vähän nokkapokkaa keskenään.. Harvemmin meillä kuuluu ärähdyksiä, mutta nyt Nepalle meni hjärmo Figoon, kun Figo otti ilmeisesti leikin lomassa taas liian rajusti neitiä poskesta kiinni. Kattelin tilannetta että jahans, pitääkö äsähtää itsellä peli poikki. Mutta se oli siinä. Figon vaan jäi kattomaan että häh? Ja koitti vaan uudestaan kutsua toista leikkiin. Neppua ei enää huvituttanu. Onkohan siittä tulossa tiukkis ;o)