Aamusella lähdin Sannan avuksi Prisman parkkikselle, kun hän otti Jakille EVL:n liikkeitä. Nepun kanssa en ottanut kuin tunnaria, koska eilen huomasin parin kynnen kuluneen etusista sen näköisesti, että en viitsinyt sitä asfaltilla riehuttaa. Parista kynnestä siis näkyy että on kurvahtanut lähes verikynteen asti ja punoitti hieman. Tiedä sitten onko ihan vuotanutkin, silloin kun nämä huomasin niin olivat ainakin jo tyrehtyneet. Pitää nyt ottaa lenkkeily ja hilluminen ulkona vähän rauhallisemmin, jottei ainakaan pahemmaksi menisi.

Mutta siitä tunnarista; Sanna vei pussista kaekki kapulat ja sijoitti joukkoon omamme joka oli muhinut taskussa jo jonkin aikaa. Hieman epäröiden lähti tekemään, ilmeisesti kapuloiden suuri määrä vähän kauhistutti. Nätisti malttoi kuitenkin haistella ja otti oman! Jee jee =) Tiputti tuodessaan, mutta kehumalla ja kannustamalla sain nostamaan vielä kapulan ja pitämään sitä edessäni hetkisen. Toisettiin vielä kerran ja aloin kehumaan heti kun oli oman noukkinut enkä vaatinut luovutukseen asti tuomista. Kolmannella kerralla vein oman kapulan itse. Tällä kertaa maisteli kerran väärää, mutta etsi lopulta kuitenkin joukosta oman. Hieman oli epävarmuutta toiminnassa, pitää siis vahvistaa paljon tuota oman nostamista kehumalla välittömästi kun nappaa oman. Kotosalla ollaan sisällä otettu kaukoja aina välillä. Tänään otin muutaman kerran istu-seiso käskyjä. 

Täältä on lähtenyt lumet lähes kokonaan ja ah niin ihanat rapakelit.. ee oo kyllä yhtään kiva. Lumia toivottais taas pian tulevaksi =)