Viime sunnuntaina hakutreeneissä tuli ongelmaksi rulla. Rulla menee kaulaimesta helposti jalan alle ja mietin siirtymistä ruottalaisrullaan.. muutoin hyvät treenit, koira kyllä tekee hommia hyvin.
Tarkkuus on mennyt takapakkia. Viimeksi treenatessa alkoi kuopimaan maata, hmmph.  Se tapa pitää saada pois. Tarkkuudessa muutoinkin on viime treeneissä tuntunu, et hirmu helposti lähtee vaeltelemaan ulos ruudusta.. kauankohan sitä tarkkuusruutua pitää vanhentaa?
Pudotettua pitää alkaa treenaamaan ihan metikössä. Ollaan enempi treenattu poluilla ja sen se kyllä osaa, mutta ilman polkua meinaa vetästä pudotetusta ohi. No mitäpä noista, pikkuogelmia :) Treenaus jatkukoon..
Ei mahduttu 6.6 Maaningan EK-kokeeseen, joten ilmoitin Nepan omiin TOKO-kisoihimme   joo-o, ei olla oikein tokoa viilattu sitten viimeaikoihin. Onhan tässä viikko aikaa vielä  Sama oli ilmoittaa, kun joka tapauksessa oltais menty täytekoiraksi paikallaan oloihin, niin katotaan mitä se tekee pitkän toko-tauon jälkeen. Jos kävis ens viikolla jossain välissä ottaa sille ees ruutua pari kertaa.. Viikon päästä olis myös oman seuran agi-kisat. Joo.. ei olla sitäkään reenattu. Joten ei tartte tuloksiakaan ootella.