Siis Neppu, ja valeraskaana! Eilen kummastelin iltasella kun Neepi niin lipsutteli mahan alustaansa, niin tarkistin onko siellä jokin kummajainen, niin siellähän pömpötti nisät ja niistä tulee maitoa. Olenkin hieman kummastellut neidin käytöstä tässä muutamana päivänä, joka on mm. parina yönä kammennut vaatekaapin alaosaan nukkumaan ja sieltä pedannut kaikki vaatteet pihalle. Neppu sai sunnuntaina uusia leluja, ja ihmeellisesti ne on pysyneet ehjinä. Normaalisti lelut suolistetaan heti ja niitä revitään, mutta näitä saamiaan aarteita se on käsitellyt oikein hellävaroen kanniskellen ja hoitaen. Kummallista, että näin myöhäisessä vaiheessa on valeraskaana. Nepun edellinen juoksu alkoi 25.4, joten siitä on yli 3kk.
Tokoiluuun ei valeraskaus ole juuri vaikuttanut, eli touhukkaana on kentällä ollut. Tosin nythän olisi häröilyjä hyvä pistää valeraskauden piikkiin ;)
Katsellaan miten tilanne etenee, tarviiko hakea galastoppia. Toivottavasti kotikonstit auttaa; lelut piiloon, enemmän lenkkeilyä/aktiviteettia ja vähemmän ruokaa. Jos tarvii kuuri hakea, niin se on sitten heippa agi-kisoille, joihin ollaan ilmoittauduttu, douping-sääntöjen takia. No se nyt ei maata kaataisi kun ei olla agilitya juuri treenattukaan..