..Turun KV-tokokokeesta Huuto.
Koe alkoi paikkamakuulla ja meidän vuoro oli heti ensimmäisessä ryhmässä. Neepi nauliintui taas katsomaan liikkuria ja ei reagoinut ensimmäiseen käskyyn. Tokalla maahan. Oli ollut muutoinkin levoton ja oli ihan vinossa kun palattiin takaisin, siitä 5.
Paikkaistumisesta 8. Oli vilkuillut taaksepäin ja teputellut tassuja.
Paikallaan olot suoritettiin aivan kehän keskiosassa, taakse ja toiselle sivulle jäi katsomot. Hieman ilmeisesti oli jänskä paikka Nepullekin.
Sitten odoteltiin muut paikallaoloryhmät kunnes, päästiin starttaamaan yksilöliikkeet numerolla 2.
Seuraamiskaavio alkoi juoksulla, mikä kävi meille oikein hyvin. Neepu käynnistyi hyvin heti alkuun. Seuraaminen tuntui ihan hyvälle, miinusta tuli ainakin peruutusäänestä ja liekkö ollut väljyyttä täyskäännöksissä, siitä 8,5.
Idarin asennot onnistui ja seuraaminenkaan ei tuntunut niin kamalalle kuin treeneissä, siitä 8.
Luoksetulossa olisi stopit saaneet olla ilmeisesti napakammat, siitä 7.
Sitten ruutuun...
Merkille mentäessä sanoi bäy, siitä ruutuun bäy bäy.. muutoin ihan ok suoritus, siitä 7.
Ohjatussa arvottiin vasen. Merkille taas bäy, ja siitä kapulalle bäy bäy.. muutoinpa tuo toimi niinkuin pitikin, luovutuskin ok, siitä 7.
Tässä välissä tuomari oli vilauttanut keltaisen kortin toimitsijoilleOtsan rypistys.
Olisin mielelläni ottanut tiedon keltaisen kortin saamisesta itsellenikin..
Keskityin jo seuraavaan liikkeeseen, enkä tullut ajatelleeksi asiaa, että olisin voinut sanoa Nepulle ennen hyppynoutoa, että hiljaa.. joskus se toimii, joskus ei, mutta olisin keltaisesta kortista tietoisena ehken älynnyt valmistella koiran toisin. No, ehkä, ehkä en, jossittelu on perseestä.
Hyppynoutokin suoritettiin, taas bäy bäy ja sivulle siirtyessä epämääräistä mölinää..
-->punainen kortti, kiitos ja näkemiinNolostunut!

Arvatkaa harmittiko! No eipä vähän vissiin niin.. Piti tovin aikaa istuskella ja mietiskellä, että kuinkas tässä näin kävi. Toisaalta viimeiset treenit on menneet bäy bäy-linjalla joten... toisaalta Neepu ei ole koskaan suorittanut liikkeitä putkeen.
Palkkaamattomuutta on harjoiteltu luvattoman vähän, mutta mistäpä noita tuon höpökin aivoituksista tietää minkä takia nyt on bäy bäy kausi..
Joko toista kyllästyttää tokoilu? Emäntää alkoi taas agility kummasti kiinnostamaan enempi, tai ehkä Nepusta tulee sittenkin vaikka pelastuskoira.. siellä saisi metsässä ainakin sanoa bäy bäy ja bäy..
Voi kiesus Nauru