Eilen pallohallilla tokoteltiin. Ruutuun menoja paljon. Seuraamista paljon, painoi jalkaan kiinni aikalailla. Minulla olikin mukana palkaksi vaan lelupalkka, kun jääkaapista nakit oli päässy homehtumaan.. (pitäskö treenata vähän useemmin.. =D)
Lelupalkalla kierrokset nousee sen verran, että painaa vaikka mitä tekis. Pitää alkaa korjailee nakein seuraavalla treenailukerralla. Muutoinkin oli ihan "hullu"-revitysmeininki päällä, ei meinannut irrotella otetta lelusta helpostikaan. Taistelutahto näköjään lisiintyy tuossa "menopelissä" ikää myöten?
Taiteiltiin sitten idari kokonaisena kertaalleen, muuten ok, mutta seuraamiseen en ole edelleenkään tyytyväinen. Tätä tarttis videokuvata, että näkis miltä se todellisuudessa näyttää. Loppuun luoksetuloja. Kerran kokonaisena liikkeenä, sitten stoppeja pari kertaa, joita näköjään sais taas alkaa hiomaan kunnollisiksi kun lipsuu..

Ja sitten siihen ylläriin! Anna Kaisa ja Susanna kiikutti mulle ihanan korillisen kynttilöitä kiitokseksi kuluneesta vuodesta. Tytöt, ootta te hölömöjä =D Kiitos vielä kerran itsellenne!