Vuosi on jälleen vaihtunut ja vuoden lopun lassahtanut treeni-into koitetaan herätellä jälleen henkiin. Neppu on treenaillut agia enempi Minnan kanssa ja he starttasivat viime viikonloppuna tamminäyttelyn yhteydessä järjestetyssä perinteisessä tammiagissa. Hienolta radalta yksi kielto ja sillä sijoitus neljänneksi.
Mukava oli seurata kuinka hienosti se Neepi meneekään! Melkeen mukavempi sitä on katsella kuin itse ohjata :)
Mitä muuta kuuluu:
Minä sain kennelnimen Neverless, katsotaas nyt tulenko sitä milloinkaan käyttämään. Ei ole tuota jalostusmateriaalia kovin kertynyt.. Haaveissa siintää tottakai joskus vielä toinenkin bc, mutta se on haaveissa vielä, ei suunnitelmissa.
Neppu tekee uutta karvaa ja se on ilmoitettu Tuusniemelle ryhmikseen, katsotaan nyt tuleeko ilmoitettua muualle näytelmiin. Tokorintamalla tein ryhtiliikkeen ja kävin tälle illalle treenilöimässä ulkosalla, vihdoinkin kun ilmakin sen sallii. Seuraamista, idaria, merkkiä, ohjattua himuisella innolla lelulla hetsaten ja paljon palkaten. Siitä sitten enimpien höyryjen jälkeen keskittyneempään hommaan namipalkalla tunnariin ja kaukokäskyihin. Intoa piisaa, mutta näin pitkän tauon jälkeen pieniä virheitä mukana. Kylläpä ne siitä korjaantuisi kun säännöllisesti treenaisi :)
Meillä ei ole tälle vuodelle isompia tavoitteita, agility- ja tokokisoja olisi tarkoitus muutamat käydä ja katsotaan pk-puolta sitten kesäkaudella.
Entäs Figo, poika on täysissä sielun ja ruumiin voimissaan, mitä nyt yksi hammas meinaa irtaantua. Varasin ajan hampilääkäriin ja siellä tarkistetaan koko kalusto. Täyttäähän se maaliskuussa jo 8v, niin on hyvä käydä tsekkauttamassa hammaskalusto. Hammaskiveä ei hirveästi ole, mutta hengitys haisee pahalle. Syy löytynee heiluvan hampaan alta.. Vanhenemisen merkkejä ei ole havaittavissa, samaan malliin porskutetaan edelleen.