Neppu teki tänään kaksi ihmettä.. merkittävämpi näistä ihmeistä on se, että menimme mölli-kisoissa kolme rataa ja kaikki rimat pysyi ylhäällä! Aaltoja... Toinen ihme on se että Neppu söi oman luunsa nopeammin kuin Figo. Neppu alkaa kehittyä...

Elikkäs.. mölliradalta täysin puhdas ja hyvä suoritus, palkkasin makkaralla hyvistä pysähtymisistä kontakteille. 1lk:n radalta tuli 10vp. Puomilta virhe kun Nee suistui kiireessään sivuun ylöstulolta, oma moka kun käänsin niin hätäseen koiran menemään puomille. Toinen kielto tuli pituudelle, hyppäsi sivusta päin. En älynnyt/ehtinyt ajoissa kääntyä antamaan tilaa koiralle suorittaa este oikein. Muuten ihan jees rata. 2-3lk:n rata meni sitten sähellellen ja ei pysähtynyt A:n kontaktille, nostettiin töppöset takaisin kontaktille ja otettiin tästä hylsy. Muutoin olen tyytyväinen päivän suorituksiin, etenkin kun saatiin onnistuneita pysähtymisiä kontakteille (kaikki muut pysähtyi paitsi se viimeinen). Viimeksi ollaan kontakti reeniä otettu varmaan kuukausi sitten. Ja ne rimat..jippajee! Myös kepit onnistui tänään hyvin.

Otettiin siinä sitten loppuhärdellin aikana vähän tokoa kun ihmisiä pyöri vielä kentällä. Nouto: muuten hyvä, mutta palatessa ei tullut suoraviivaisesti ja vähän jänkytti kapulaa edessäni. Kaukot: takamus pompsahtelee istumaan nousussa. Hyppy: ei huomautettavaa.. LM:ok. LS:ok.