Tässä ollut pientä luovaa taukoa treenaamisesta Nepun juoksun ajan. Tänään käytiin Paavolan kentällä muistuttelemassa asioita taas mieleen.

Ensin hieman seuraamista. Alkuun koitin namipalkalla, muttei juustonpalaset kiinnostaneet tarpeeksi hyvään kontaktiin, niin vaihdettiin lelupalkkaukseen jolloin kontakti alkoi pysymään. Edelleen on treenaamista seuraamisen kanssa, jotta saataisiin se priimakuntoon.. Sitten otin ruutumerkkien ympäri idaria. Tässä kun muistaa ennen liikkeelle lähtöä sanoa "oota" sanan niin ensimmäinen asento löytyy oikein. Tehtiin ensin loppuun asti kaikki asennot ja palkka maahan menosta. Sitten toisella otoksella palkka lensi jo seisomisesta. Ruutuun menoja. Eka voi malliin pari kertaa. Ekalla palkka oli jo odottamassa ruudussa. Tokalla käskin maahan ja käveleskelin ympäriinsä, palkka ruudussa pysymisestä. Merkille menoja muutama ja siitä sitten muutama lähetys oikealle ruutuun, jossa ensin lelu valmiina ja pari lähetystä tyhjään. Lopuksi vielä lelulle.

Luoksetulojen eri variaatioita. Seisomisen pysähtymisen alkaa olla nyt sitä mallia, että olen tyytyväinen pysähtymisen nopeuteen.

Kentällä oli PK A-este madallettuna versiona. Otettiin sitä sitten patukan kanssa eestaas. Parin toiston jälkeen, honasi jo ilman apuja kiivetä takaisinkin päin.

Tunnaria kolme otosta. Hieman meinasi hapuilla vääriä, mutte nostellut kuitenkaan. Vahvistin heti kehuilla oman nostamisesta. Kaukoille laitoin nyt muistutukseksi lankun eteen maahan ja siirryin n.10m päähän. Kaikki asennot löytyi oikein ja loppuun vapautus taaksejätetylle kinkku-kupille.