Neepin kanssa tänään ryhdistäydyttiin ja ajeltiin paavolaan ottamaan tokoa ennen toko-palaveria. Idarissa pitkästä aikaa painotin paikallaan pysymiseen ja taaplailin ees-sun-taas.. tämä ok. Asennotkin pääasiassa onnistui ok, paitsi yksi istuminen jäi seisomiseksi ihan oman huonon käskytyksen takia. Näitä pitäis vaan kertakaikkiaan ylläpitää treenillä, et vaikka koira osaa niin mulla alkaa mennä tatsi hommaan ja käskytykset menee erilaisiksi.
Ruutuun menoja. Sanoisinko vauhdikkaita.. Neepin vauhti taas ihailtavan nopeeta. Muutama toisto, eikä vauhti hiivu pätkääkään. Väliin pari A:an kontaktia "palkaksi", Agilityn A-este kun kerran torottaa siinä kentän sivussa niin mainio käyttää tätäkin palkkana.
Sitten neiti autoon hetkeksi rauhoittumaan.
Nurmella tunnaria. Kolme toistoa ja joka kerralla oma. Nyt näköjään kestää ottaa jo toistoja ja malttaa tuoda omaa. Hienoista jäytämistä, mutta viimonen toisto paras. Loppuun sitten metallihyppy noutoa kolme toistoa. Joka kerralla ennen hyppyä, pyysinkin seuraamaan eteen tai taakse pari askelta, jotta oppii kuuntelemaan mitä sanon. Meinaa nääs ennakoida kun vaan aionkin avata suuni.. Sitten vaan hyppyyttelin "palkaksi" estettä ees sun taas, se kun on niin hauskaa toisen mielestä.

Tässä vaiheessa kentän laidalle tuli hiimailemaan läheisen talon sakemanni narttu...
Kerran sille konahdin et menehän kotiis siitä ja luulinkin sen häipyneen..
Hetken kuluttua tämä sitten yllättäin pölähti jostain ja lähti sinkoamaan suoraan Neppua kohden!
Voi PERKELE ja mitä kaikke muuta ehdin ajatella! Taisi yksi perkele tullakin suustani. Onneksi kentällä oli Teija ja Tanja, jotka ehtivät puuttua tilanteeseen nopeasti. Sakemanni lähti siis hyökkäämään Neepin perään, Neppu ehti kerran tiuskaista kerran takaisin, mutta pakeni kuitenkin onneksi sen verran liukkaasti koko ajan, että hyökkääjä ei ehtinyt tommata kiinni. Neppu sinkosi sen verran livakasti muutama metrin etäisyydelle, että Teija ja Tanja ehti koirien väliin ja saivat häädettyä ilkimyksen pois.
Huh! Olinpa vähällä minäkin saada sakemanni-kammoisen bc:n.. Onneksi tuo tottero on sen verran hyväntuulinen, että ei ainakaan heti tilanteen jälkeen näyttänyt olevan moksiskaan ja hyppyyttelin sitä vielä esteen yli, jotta jäi hyvä mieli. Ja tohokkeli touhotti taas täysillä =))