Tänään Neepulaiseni täyttää 4v! Pitäisi siis alkaa olla jo "aikuisen" koiran iässä. Hömpänpömppämäinen höpöttäjä olemus on edelleen tallella, toivottavasti se säilyy koko koiran eliniän. 

Eilen tokoiltiin pallohallilla pitkästä aikaa ja käytiin läpi kaikki liikkeet. Minna liikkuroi ja toimi muutenkin apuna. Otettiin paikallaanolot alkuun porukalla.
Istumisessa hieman levoton, muutoin ok. Paikkamakuussa tuli joku ajatushärö ja nousi istumaan melkein heti jätön jälkeen.
Seuraamista pikkupätkät itsekseen. Minna liikkuroi idarin, stopin hieman epävarmoja vaikka teki asennot oikein, stoppeja siis kertaukseen.
Luoksetulo kerran suorana ja pysäytykset merkin kierron kautta, meinaa lipsua nämäkin, kertausta kertausta..
Ruudun taakse passitettiin häiriötekijöitä ja näin ruutuun menot oli hieman epävarmoja, ei mennyt kunnolla ruudun sisälle alkuun. Toistoja muutama, jotta saatiin varmuutta. Vimpaksi tehtiin niin, että Minna meni ruudun lähelle ja kun saatiin loppuun hyvä ruutuun meno ja sinne stoppi seisomaan niin Minna heitti lelun ruutuun palkaksi.
Ohjattu oli ihan ok, Minna liikkuroi.
Hyppynouto ok, tunnarissa tökkäsi voimakkaasti ensin väärää ja sitten aloitti haistelun, toi oman. Nouidoissa vaan meinaa nytkähdellä liikkurin käskystä.
Kakeja otettiin sitten ilman liikkurointia ja näissäkin on myös hiomista, kun liikkuu taaksepäin ja hassusti vinottaa oikealle..