Kotosalla alkuillasta ensin tunnaria. Yhteensä nyt kuudella kapulalla. Lähetys n.3m päästä. Hyvin nosti nyt oman ja malttoi haistella hyvin. Vähän meinasi tökkiä muita kapuloita, muttei kuitenkaan hapuillut niitä suuhunsa. Naksautin naksulla heti oman nostamisesta, joten luovutusta en ottanut. Kapula kun tipahtaa välittömästi suusta naksun jälkeen. Otettiin sitten ihan pelkästään omalla nostoja maasta ja sen luovuttamista. Hatara on vielä ote. Merkkiä otettiin myös. Hyvin menee ja pysähtyy odottamaan kun nakkaan lelun. Välillä jäi turhan sivuun ja uudella merkki käskyllä sain koiran vaihtamaan paikkaa enempi merkin taakse --> Tässä on itsellä oltava tarkkana "seis" käskyn ajoituksen kanssa.

Pallohallilla iltasemmalla. Ihan ekaksi otettiin merkkiä, sinne kun oli sopivasti jalkapalloilijoilta jäänyt pieni punainen merkki. Aluksi vaan ilmeisesti luuli, että otetaan ruutua kun sinkosi merkistä ohi. Ollaan nääs hallilla otettu vain sitä ruutua välillä, merkkiä ei vielä ollenkaan. Uudella merkki käskyllä hokasi sitten mikä oli homman nimi. Muutama toisto ja hyvin meni. Välillä tosin oli pientä ääniefektiä matkassa. Hallilla aika kova meteli, alkuun pieni levottomuus johtunee siitä.

Tämän jälkeen otin aika paljon seuraamista. Kontakti on silloin erinomainen kun laitan patukan kainaloon. Otettin hidasta kävelyä, juoksua ja pieniä askel siirtymisiä. Kyllä tuon seuraamisen kanssa on vielä tekemistä, että saadaan se hyväksi vielä ilman että patukka on mukana. Mutta otetaan nyt tällä systeemillä vaihteeksi vähän aikaa, jotta saataisiin paljon onnistuneista suorituksia hyvässä kontaktissa. Liikkeestä maahanmenoa, seisomista + nyt otettiin myös istuminen jälleeen ohjelmistoon. Istumista piti muistutella käsimerkin kanssa. Häivytellään se käsimerkki tästä pikkuhiljaa. Metallista nakkelin muutaman kerran. Hyvin tuo, mutta sylkee luovutuksessa herkästi jalkoihin. Neljännellä toistolla saatiin täysin onnistunut suoritus. Paitsi että ote on hatarahko.. Paikallaan oloja otettiin sitten Hipun ja Bitin kanssa. Laitoin ensin Nepun istumaan, kävin vain pikaisesti pyöröovista pihalla ja menin palkkaamaan namilla. Sen jälkeen maahan. Ei mennyt ensin ekalla käskyllä, joten otettiin aloitus uusiksi. (itsellä taisi olla huolimaton käskytys). Makoili paikallaan about 2min. Minna kävi vielä hakemassa Hipun pois vierestä. Hyvin pysyy. Laitettiin Minnan kanssa vielä tytöt vierekkäin istumaan ja kutsuttiin vuoronperään ne siitä tykö yksitellen, jotta toisella piti pysyä paikallaan. Tämä sama "häiriö-treeni" molemmille. Onnistui hyvin. Siinäpä ne tärkeimmät tältä illalta. =)