Ennen ryhmän vetoa, otin Neepille tunnaria. Virhe. Kentällä oli vielä agilitaajia ja Neepulla keskittyminen siellä missä agiesteet.. Eli kävi hepakassa nostamassa vain ekan mikä suuhun sattui. Uusinnalla sama juttu. Heivasin sitten pussista kaikki loput kapulat, olisko ollut yhteensä 15-20kpl ja johan alkoi nuusku käymään paremmin. Saatiin pari oman nostoa, mutta kylläpä oli hätäistä. No, ei tehä tätä virhettä toiste...
Ryhmän vedon jälkeen Neepille ruutua vasempaan suuntaan. Merkille tod nopsaan ja siitä ruutuun menot ihan sikalujaa.. Kylläpä oli virtaa kintuissa! Hirmu hubaaa oli pitkästä aikaan näköjään juosta ruutuun.
Sitten ohjattua; kapulat vain hieman takaviistossa ja ilman keskimmäistä. Merkille menot hyviä, pari kertaa vasurin haku ja sitten testasin vielä oikealle puolelle kertaalleen. Palkkasin ensimmäisen jo tuonnista lelulle ja muut otin loppuun asti eteen luovuttaen. Erityisen tyytyväinen olin siihen, että kapulan pidot tänään erinomaisia, ei mällännyt kapulaa ollenkaan vaikka oltiin tehty todella vauhdikasta treeniä alkuun! Ilmeisesti se sopiikin tuolle, et haetaan sitä vauhtia mahd paljon, niin pureskelu unohtuu kokonaan.
Seuraavaksi kaukoja ja tässä taas keskittymiskyky hieman hakusessa. Asennot teki oiken, mutta hieman liikaa virtaa kintuissa, eikä täysin puhtaita vaihtoja. Loppuun seuraamista ja oikealle täyskäännöksistä palkkaa.