Kävin vetämässä agin alkeiskurssilaisten ryhmän ja sen jälkeen käytiin lenkkeilemässä kunnon lenkki sessujen kanssa. Toisaalta mälsää kun on syksy ja sataa, ankeaa kun tulee jo niin aikaisin pimeä, mutta toisaalta on jotenkin rentouttavaa kävellä illalla hiljaisia kujia pitkin kun satelee. Kunnon kamppeet päällä saa sateisistakin päivistä ilon irti. Koissut ainakin on innokkaina sateellakin ulkoilemaan.

Lenkin päätteeksi ajattelin että jotainhan tässä voisi vielä touhutakkin, joten etupiha-pika-reenit tällä kertaa. Seuraamista otin ja koitin kiinnittää taas huomion oikea aikaiseen patukka-palkkaukseen täyskäännöksissä. Pieniä juoksu pätkiä myös. Kontakti oli koko ajan oikein mainolla mallilla ja sain loppuun juoksussakin Nepanderin pysymään hyvässä paikkaa. Se kun tuo pieni edistäminen meinaa olla onkelma..mutta kontakti oli kuiten koko ajan minussa. Otin myös liikkeestä maahan menon ja liikkeestä seisomisen. Nämä ihan kertauksen vuoksi, että pysyy muistissa. Ja nämä oli hyvin muistissa joten ei tarvinnut niitä sen kummemmin sitten korjailla uusinnoilla. 

Ens torstaina päästäänkin sitten taas litilätin pariin, JEE! Kunhan tuo juoksu saadaan päätökseen. Voihan se tuo sessu olla pikkasen virtaisa kaveri kun esteet näkee...