Kotosalla otin alkuillasta tunnaria. Naksun kanssa oman nostamisen vahvistamista muutama otos. Pallohallilla alkuun seuraamista, tänään seuraaminen oli oikein hyvää kaikissa osapuolissa. Kertaalleen LM, Liikkeestä seisomista otin sitten useampaan otteeseen, ja palkkasin välittömästi pysähtymisen jälkeen. Pari kertaa liikkeestä istumista vartaloapujen kanssa. LM on hyvällä mallilla, LS saisi edelleen olla täpäkämpi, LI on hyvä kunhan saadaan vielä jätettyä vartaloapu pois. Vein Nepun vähäksi aikaa sitten autoon ja odoteltiin pallohallin väenpaljouden vähentymistä hetki.

Metallista nakkelin ja koitin saada suoritukseen vauhtia palkkaamalla reippaasta tuonnista pallollla. Nyt kun hoksasi, että on pallo palkkana niin alkoi herkemmin tiputtelemaan ja ennakoimaan. Tässä täytyy olla tarkkana oikea aikaisesta pallonheitosta. Vähän on ällö tuo metallinen Nepun mielestä ja alkoi kuulua jo älämölö ääniäkin sitä nostettaessa.

Sitten jatkettiin paikallaan istumisella. Rivissä muitakin koiria ja tuli hyvää häiriötä, kun vierestä kuului maahan käskyjä. Käväisin hetken piilossa pyöröven takana ja palasin näkysälle. Piilossa ollessani vilkuili taakseen ja vähän meinasi tassu nousta siinä samassa. Takana oli kyllä häiriötäkin. Muutoin ok. Tämän jälkeen paikkamakuu. Kerrasta hyvä maahanmeno. Kävin piilossa noin minuutin ja palasin näkysälle. Ei ongelmia.

Ruutuun menoja, ruutuun pysäyttäminen ja kertaalleen ruutu kokonaisena voi-luokan malliin. Ensimmäinen lähetys epäonnistui, oma moka kun oli huolimaton alkuvalmistelu. Paremmalla valmistelulla (= pidin huolen siitä että rekisteröi varmasti katseellaan ruudun) saatiin hyvät ruutuun lähdöt ja vahti oli hyvä. Kokonaisenakin onnistui vallan mainiosti. Viimeiseksi merkille menoja. Alkuun laitoin namin merkin taakse, mutta tämä ei oikeastaan ole Nepulle hyvä systeemi - jää vinoon asentoon. Otin sitten ilman namia ja lähetin merkille, hyvästä kohdasta nakkasin pallon palkaksi.