Vietän talvilomaa ja nyt on reilu viikko aikaa mukavasti touhuta kaikenlaista. Loman alkajaisiksi käytiin eilen Joensuussa agi-kisoissa. Ekalle radalle tehtiin ohjaajan vaihdokset Mikon kanssa. Minä vein Polan ja Mikko Nepun. Polli kulki mukavasti, mutta tein sille hylyn. Aa:n alla oli putki joka imaisi, kun olisikin pitänyt kiivetä A:alle. Mikko ja Neepula saivat tällä radalla tulokseksi kympin ja muistaakseni? yliaikaa, Mikon parista "unohduksesta" kieltoja. Muutoin Neepula oli kulkenut oikein mallikkaastikin Mikon kanssa. Välillä tosin oli pitänyt kuikuilla missä minä olen, heti kun Mikon ohjaaminen oli hetkeksi herpaantunut.
Tokalle radalle sitten ajattelin, että kun kerran Neepi nyt kulkee hyvin niin voisinpa itse sen viedä. Ja paskanmarjat.
Toka rima alas, kolmannelle hypylle kielto, lento keinu, sinkoilua sinne sun tänne, A:n kontaktin pomppasi niin lopulta otettiin hylsy siltä radalta. Pieni porsas siis jälleen. Päätin nyt vähäksi aikaa jättäytyä Nepun "ohjaksista" ja saa muut viedä sitä radoilla tästä eespäin, kunnes taas unohdan miten mulla meinaa palaa päreet sen kanssa Nauru

Tälle aamulle käytiin ottamassa Minnan ja koissujen kanssa kevään ekat haun ilmaisutreenit! Neepulle 3 x lähetys Minnalle. Kaksi ekaa kertaa haki rulla-pannan Minnalta ja kolmannella rulla oli jo kaulassa. Kaikki haut onnistui hyvin vauhdikkaasti, mitä nyt kolmannella kerralla pientä säätöä rullan suuhun ottamisen kanssa. Näytölle menot hurrrjan vauhdikkaita. Olipas mukavan nopsat ja hyvänmielen treenit!